Medicul Valeriu Gheoghiţă: Cred că situaţia intră într-o periodă de control, din punct de vedere epidemiologic

Relaxările care au intrat în vigoare de azi reprezintă „un pas concret către normalitate” şi „arată eficienţa măsurilor, atât a celor de prevenţie, a celor nefarmaceutice, cât şi eficienţa vaccinării”. Asta a afirmat coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghiţă, care a participat, astăzi, la maratonul de imunizare de […] Articolul Medicul Valeriu Gheoghiţă: Cred că situaţia intră într-o periodă de control, din punct de vedere epidemiologic apare prima dată în Biz Brasov.

Medicul Valeriu Gheoghiţă: Cred că situaţia intră într-o periodă de control, din punct de vedere epidemiologic

Relaxările care au intrat în vigoare de azi reprezintă „un pas concret către normalitate” şi „arată eficienţa măsurilor, atât a celor de prevenţie, a celor nefarmaceutice, cât şi eficienţa vaccinării”. Asta a afirmat coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghiţă, care a participat, astăzi, la maratonul de imunizare de […]

Articolul Medicul Valeriu Gheoghiţă: Cred că situaţia intră într-o periodă de control, din punct de vedere epidemiologic apare prima dată în Biz Brasov.