Mega Image si eMag renunta la parteneriat, de astazi. Fiecare isi va dezvolta proiectele proprii in e-commerce.

Începând cu data de 30 iulie 2021, parteneriatul început acum opt ani între Mega Image și eMAG va înceta de comun acord. Companiile anunță că se vor concentra pe dezvoltarea proiectelor proprii în e-commerce, unele care au avut o accelerare puternică în ultimul an. Mega Image este singurul supermarket care a dezvoltat platforma proprie online […] The post Mega Image si eMag renunta la parteneriat, de astazi. Fiecare isi va dezvolta proiectele proprii in e-commerce. appeared first on NOCASH ® de 20 ani.

Mega Image si eMag renunta la parteneriat, de astazi. Fiecare isi va dezvolta proiectele proprii in e-commerce.

Începând cu data de 30 iulie 2021, parteneriatul început acum opt ani între Mega Image și eMAG va înceta de comun acord. Companiile anunță că se vor concentra pe dezvoltarea proiectelor proprii în e-commerce, unele care au avut o accelerare puternică în ultimul an. Mega Image este singurul supermarket care a dezvoltat platforma proprie online […]

The post Mega Image si eMag renunta la parteneriat, de astazi. Fiecare isi va dezvolta proiectele proprii in e-commerce. appeared first on NOCASH ® de 20 ani.