Noi imagini cu beculețele din Ploiești. Mii de oameni au venit în zona centrală a orașului – FOTO

La Ploiești s-a dat startul Sărbătorilor de Iarnă, cu o zi înainte de data devenită tradițională, 1 Decembrie. De sfântul Andrei, 12 milioane de beculețe s-au aprins spre bucuria celor veniți în număr mare, în zona centrală a orașului. Atmosferă aglomerată, la aprinderea beculețelor din Ploiești. Bulevardul Republicii, pe tronsonul din zona centrală, a devenit […] Articolul Noi imagini cu beculețele din Ploiești. Mii de oameni au venit în zona centrală a orașului – FOTO apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Noi imagini cu beculețele din Ploiești. Mii de oameni au venit în zona centrală a orașului – FOTO

La Ploiești s-a dat startul Sărbătorilor de Iarnă, cu o zi înainte de data devenită tradițională, 1 Decembrie. De sfântul Andrei, 12 milioane de beculețe s-au aprins spre bucuria celor veniți în număr mare, în zona centrală a orașului.

Atmosferă aglomerată, la aprinderea beculețelor din Ploiești. Bulevardul Republicii, pe tronsonul din zona centrală, a devenit neîncăpător. La fel și zona din fața Palatului Administrativ din Ploiești.

Mii de ploieșteni, dar nu numai, au venit, marți, în jurul orei 18.00, la deschiderea iluminatului ornamental care a dat startul Sărbătorilor de Iarnă.

Pentru decongestionarea traficului, autoritățile au decis reluarea circulației pe Bulevardul Republicii, în zona centrală, mai devreme față de ora anunțată, traficul fiind oprit doar maximul 30 de minute.

Primăria Ploiești a anunțat că, în acest an, în 29 de zone din municipiu au fost montate instalații de iluminat ornamental, în zona centrală nelipsind figurinele 2 D și 3 D, dar și plase de lumini și ghirlande luminoase.

Citește și: VIDEO: Cum arată iluminatul festiv din Ploiești. Beculețele au fost aprinse în această seară

Articolul Noi imagini cu beculețele din Ploiești. Mii de oameni au venit în zona centrală a orașului – FOTO apare prima dată în Observatorul Prahovean.