O angajată de la Primăria Sălciile, jignită și amenințată de un bărbat care avea de plătit o amendă. Individul a fost reținut

Incidentul a avut loc, vineri, la Primăria Sălciile. Polițiștii secției nr.6 de poliție rurală Ciorani au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie cu privire la faptul că o persoană recalcitrantă are un obiect tăietor-înțepător asupra sa, în sediul unei instituții publice. Bărbatul a fost condus la sediul Poliției, iar ulterior a fost […] Articolul O angajată de la Primăria Sălciile, jignită și amenințată de un bărbat care avea de plătit o amendă. Individul a fost reținut apare prima dată în Observatorul Prahovean.

O angajată de la Primăria Sălciile, jignită și amenințată de un bărbat care avea de plătit o amendă. Individul a fost reținut

Incidentul a avut loc, vineri, la Primăria Sălciile. Polițiștii secției nr.6 de poliție rurală Ciorani au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie cu privire la faptul că o persoană recalcitrantă are un obiect tăietor-înțepător asupra sa, în sediul unei instituții publice. Bărbatul a fost condus la sediul Poliției, iar ulterior a fost reținut pentru 24 de ore.

Polițiștii au fost sesizați despre incident, vineri, în jurul orei 11.20. Potrivit IPJ Prahova, în cauză, „s-a constituit echipa operativă, care a constatat faptul că un bărbat, în vârstă de 47 de ani s-ar fi prezentat la sediul instituției din comuna Sălciile, pentru a plăti o amendă, iar la un moment dat ar fi început să adreseze cuvinte jignitoare și amenințări, unei angajate din cadrul instituției”.

Bărbatul în cauză a fost condus la sediul unității de poliție, în vederea audierii.

„Ulterior, față de acesta s-a luat măsura reținerii,  pentru o perioadă de 24 de ore, fiind depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Prahova”, a precizat IPJ Prahova.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj, amenințare și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Foto cu caracter ilustrativ

Articolul O angajată de la Primăria Sălciile, jignită și amenințată de un bărbat care avea de plătit o amendă. Individul a fost reținut apare prima dată în Observatorul Prahovean.