O casă din orașul Fieni a fost cuprinsă de flăcări!

O casă din orașul dâmbovițean Fieni a fost cuprinsă de flăcări, în dimineața zilei de duminică (7 martie 2021). La locul incendiului au fost solicitați să intervină pompierii de la ISU Dâmbovița, ce au deplasat la locul incendiului o autospecială (ASAS) și 1 ambulanță SMURD, de la G.I.Fieni, al ISU Dâmbovița. Focul a fost lichidat […] Articolul O casă din orașul Fieni a fost cuprinsă de flăcări! apare prima dată în DambovitaNews.

O casă din orașul Fieni a fost cuprinsă de flăcări!

O casă din orașul dâmbovițean Fieni a fost cuprinsă de flăcări, în dimineața zilei de duminică (7 martie 2021). La locul incendiului au fost solicitați să intervină pompierii de la ISU Dâmbovița, ce au deplasat la locul incendiului o autospecială (ASAS) și 1 ambulanță SMURD, de la G.I.Fieni, al ISU Dâmbovița.

Focul a fost lichidat rapid, de pompieri, iar în interiorul locuinței a fost găsită o persoană în stare de inconștiență, cel mai probabil intoxicată cu fum, au precizat pompierii.

Femeia de 72 de ani, ce a fost găsită în stare de inconștiență, în casa cuprinsă de flăcări, de la Fieni, a decedat. În ciuda manevrelor de resuscitare, încercate de paramedicii de la SMURD și de către cei de la ambulanță (SAJ Dâmbovița), femeia nu a putut fi readusă la viață, decesul fiind pronunțat la fața locului.

Articolul O casă din orașul Fieni a fost cuprinsă de flăcări! apare prima dată în DambovitaNews.