O gumă mestecată de Celine Dion, înrămată de cântăreața Adele: „Cel mai însemnat obiect din casa mea”

Laurie Blue Adkins, cunoscută sub numele de scenă Adele, 33 de ani, a declarat că a înrămat o bucată de gumă mestecată de Celine Dion, în timpul unui interviu oferit pentru Vogue. „James Corden, actorul și prezentatorul tv, prieten de-ai mei, a făcut emsiunea Carpool Karaoke cu Celine Dion. Ei, şi cum ştia că sunt […]

O gumă mestecată de Celine Dion, înrămată de cântăreața Adele: „Cel mai însemnat obiect din casa mea”

Laurie Blue Adkins, cunoscută sub numele de scenă Adele, 33 de ani, a declarat că a înrămat o bucată de gumă mestecată de Celine Dion, în timpul unui interviu oferit pentru Vogue.


„James Corden, actorul și prezentatorul tv, prieten de-ai mei, a făcut emsiunea Carpool Karaoke cu Celine Dion. Ei, şi cum ştia că sunt un fan al canadiencei, i-a propus să scuipe guma din gură într-un şerveţel şi mi-a oferit-o apoi în dar”, a mărturisit Adele.


„Am înrămat bucata de gumă și este pe perete, acasă, la Los Angeles. Este cel mai de preţ lucru pe care-l am!”, a adăugat englezoaica, printre hohote de râs.Guma este lipită pe o bucată de hârtie albă. De jur împrejur este scris cu negru: „Guma de mestecat a lui Celine Dion” și sunt adăugate cu trei simboluri ale dolarului.


Adele a ţinut să precizeze că o apreciază pe Dion, 53 de ani, atât de mult, încât “My Heart Will Go On”, hitul lui Celine, este coverul pe care britanica l-a cântat cel mai mult în toată cariera ei.https://youtu.be/544DTGHIBM0

Adele şi-a vizitat idolul în Las Vegas, când Celine susţinea unele dintre cele mai importante concerte din cariera ei, iar Dion a fost extrem de încântată de prezenţa unui asemenea fan special la unul dintre spectacolele susţinute în 2018.


„Sunt extrem de încântată că Adele a venit la unul dintre concerte. O iubesc atât de mult!”, a declarat și Celine Dion.


Pe 15 octombrie, după 6 ani de pauză de la muzică, Adele a lansat o nouă melodie, „Easy On Me”. Piesa este inclusă pe albumul „30”, care urmează să fie lansat pe 19 noiembrie.


Artista a mărturisit că melodiile de pe noul album au fost compuse în timpul „celei mai zbuciumate perioade” din viața ei, cunoscut fiind faptul că Adele a trecut printr-un divorț.


Vedeta a avut o relație cu Simon Konecki, timp de 8 ani, iar în anul 2012 aceștia au devenit părinții unui băiețel, pe nume Angelo. În 2016, Adele şi Simon Konecki s-au căsătorit, însă cei doi au divorțat după trei ani, din cauza neînțelegerilor. Astăzi cei doi împart custodia băiatului lor.


Pare că acum artista are succes și pe plan profesional, dar și personal. Recent s-a aflat că Adele și agentul sportiv Rich Paul formează un cuplu.


Foto: Profimedia