Ordin de protecție provizoriu, emis de polițiștii ialomițeni împotriva unui bărbat din Slobozia

Polițiștii ialomițeni au emis un ordin de protecție provizoriu, împotriva unui bărbat din Slobozia acuzat că și-a agresat fosta concubină. Potrivit IPJ Ialomița, luni, 6 decembrie, polițiștii din cadrul Secției 2 Rurală Grivița au fost [...]

Ordin de protecție provizoriu, emis de polițiștii ialomițeni împotriva unui bărbat din Slobozia

Polițiștii ialomițeni au emis un ordin de protecție provizoriu, împotriva unui bărbat din Slobozia acuzat că și-a agresat fosta concubină.

Potrivit IPJ Ialomița, luni, 6 decembrie, polițiștii din cadrul Secției 2 Rurală Grivița au fost sesizați prin apel 112, de o femeie de 39 de ani, din comuna Reviga, cu privire la faptul că fostul concubin face scandal.

În urma verificărilor efectuate a reieșit că bărbatul în vârstă de 40 de ani, din municipiul Slobozia ar fi venit la domiciliul femeii, ar fi pătruns, fără drept, în curtea locuinței acesteia din localitatea Reviga și ar fi lovit-o cu o țeavă din plastic.

În continuare s-a întocmit formularul de evaluare a riscului prevăzut privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violență domestică de către polițiști, constatându-se că se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu, întrucât există risc iminent asupra vieții și integrității victimei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „violență în familie”, „violarea de domiciliu” și „amenințare”.