Pași importanți spre o viață normală

“În ultimele două săptămâni, județul Dâmbovița a înregistrat o rată a cazurilor noi de COVID-19 de 0,81 la 1.000 de locuitori. Putem spune că, ușor, ușor, facem pași importanți spre o viață normală! Suntem tot mai aproape de eliminarea restricțiilor, iar acest lucru se datorează celor 70.134 de dâmbovițeni care, până astăzi, au făcut cel puțin […] Articolul Pași importanți spre o viață normală apare prima dată în DambovitaNews.

Pași importanți spre o viață normală

“În ultimele două săptămâni, județul Dâmbovița a înregistrat o rată a cazurilor noi de COVID-19 de 0,81 la 1.000 de locuitori.
Putem spune că, ușor, ușor, facem pași importanți spre o viață normală! Suntem tot mai aproape de eliminarea restricțiilor, iar acest lucru se datorează celor 70.134 de dâmbovițeni care, până astăzi, au făcut cel puțin prima doză a vaccinului care ne ajută în lupta împotriva COVID-19!
Revenirea la viața de dinainte de pandemie este aproape, mulțumită dâmbovițenilor care au respectat măsurile de prevenire a răspândirii acestui virus, precum și celor care s-au vaccinat!
Datorită lor, mâine, în foarte multe localități dâmbovițene, curțile școlilor vor fi iar pline!
Este primul pas spre normalitate!”, a transmis Presedintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Stefan.
#Ne_Vaccinam
#Back_to_life

Articolul Pași importanți spre o viață normală apare prima dată în DambovitaNews.