Paula Chirilă și Romică Țociu, coprezentatori la emisiunea Splash! Vedete la apă de pe Antena 1

Paula Chirilă și Romică Țociu vor fi coprezentatori la emisiunea Splash! Vedete la apă, care începe în aceasta toamnă la Antena 1. Li se vor alătura lui Răzvan Fodor, Ramonei Olaru și Annei Lesko, care joacă rolul de prezentatori.

Paula Chirilă și Romică Țociu, coprezentatori la emisiunea Splash! Vedete la apă de pe Antena 1

Paula Chirilă și Romică Țociu vor fi coprezentatori la emisiunea Splash! Vedete la apă, care începe în aceasta toamnă la Antena 1. Li se vor alătura lui Răzvan Fodor, Ramonei Olaru și Annei Lesko, care joacă rolul de prezentatori.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Mai multe vedete din România își vor încerca norocul în emisiunea Splash! Vedete la apă, care va apărea în curând pe micile ecrane. Potrivit producătorilor emisiunii, rolul pe care Paula Chirilă și Romică Țociu îl joacă în emisiunea Splash! Vedete la apă, de la Antena 1, este să asigure buna dispoziție și să le fie alături concurenților, alături de cei trei prezentatori ai show-ului: Răzvan Fodor, Anna Lesko și Ramona Olaru.

Citește și: Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor prezintă „Splash! Vedete la apă”, la Antena 1

Citește și: Ce vedete sunt în juriu la „Splash! Vedete la apă”. Iulia Albu a semnat cu Antena 1

Citește și: „Splash! Vedete la apă!” revine la Antena 1. Cine prezintă emisiunea

Citește și: Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu prezintă emisiunea „Prețul cel bun” de la Antena 1

Vestea că Paula Chirilă și Romică Țociu vor fi coprezentatori în emisiunea Splash! Vedete la apă i-a bucurat nespus pe amândoi, mai ales că actorul cunoaște bine formatul emisiunii încă din anul 2015, atunci când a debutat primul sezon. Nici Paula Chirilă nu este străină de evenimentele care au loc pe platourile de filmare, dar vedeta cunoaște totul din perspectiva concurentului, semn că îi va fi mai ușor să le fie alături celor care se aventurează la Antena 1.

Paula Chirilă și Romică Țociu, coprezentatori la emisiunea Splash! Vedete la apă de pe Antena 1Paula Chirilă și Romică Țociu, coprezentatori la emisiunea Splash! Vedete la apă de pe Antena 1

Paula Chirilă, primele declarații despre misiunea de la Splash! Vedete la apă

„Mă bucur foarte mult că fac parte din echipa Splash! Vedete la apă, un show foarte interesant şi foarte solicitant, deopotrivă, atât pentru echipă, cât şi pentru cei care participă. De data aceasta voi fi responsabilă, alături de Romică Ţociu, cu descreţitul frunţilor. Cunosc proiectul, am mai făcut parte din el, ca şi concurent, şi îmi amintesc că a fost foarte greu pentru mine, din cauza fricii mele de înălţime.

Până la urmă am înfrânt-o şi am reuşit să sar de la 10 metri, de la ultima trambulină. Nu a fost deloc uşor şi chiar le ţin pumnii tuturor concurenţilor şi îi felicit pentru curajul de a participa. Eu şi Romică vom fi responsabili cu buna dispoziţie şi îi vom încuraja pe concurenţi să lase fricile deoparte. Splash! Vedete la apă este unul dintre proiectele mele de vară preferate şi mă bucur că revine la Antena 1”, a declarat Paula Chirilă, când a aflat că ea și Romică Țociu sunt coprezentatori în emisiunea Splash! Vedete la apă.

Romică Țociu și Paula Chirilă, coprezentatori la Splash! Vedete la apă: „Abia aștept”

Mai mult decât atât, și Romică Țociu abia așteaptă să înceapă competiția, mai ales că în ultimul sezon al show-ului a fost… salvamar! Rolul său a fost de a ține sub observație concurenții, așa că îi va fi ușor să se adapteze și să facă oamenii să se simtă bine. Doar asta face de-o viață, nu?

„Abia aştept să începem, însă am o singură condiţie: să nu mă pună cumva să sar! La frica mea de înălţime, tot ce depăşeşte maximum 1.5 metri…încep să tremure picioarele”, a mărturisit Romică Țociu, dat fiind faptul că el și Paula Chirilă sunt coprezentatori la Splash! Vedete la apă.

Sursa FOTO: Facebook & Antena 1.