Pentru că arunca ilegal gunoiul, un bărbat a fost amendat 30.000 de lei, fiindu-i confiscată mașina

Nu vă impacientați, nu s-a întâmplat în Ploiești, ci în Capitală. Momentan, în Ploiești, celor care aruncă deșeuri din construcții sau obiecte voluminoase le face concurență în materie de mizerie chiar operatorul Rosal, care nu este capabil să strângă măcar gunoiul menajer. O persoană care a vrut să arunce deșeuri pe spațiul public a fost […] Articolul Pentru că arunca ilegal gunoiul, un bărbat a fost amendat 30.000 de lei, fiindu-i confiscată mașina apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Pentru că arunca ilegal gunoiul, un bărbat a fost amendat 30.000 de lei, fiindu-i confiscată mașina

Nu vă impacientați, nu s-a întâmplat în Ploiești, ci în Capitală. Momentan, în Ploiești, celor care aruncă deșeuri din construcții sau obiecte voluminoase le face concurență în materie de mizerie chiar operatorul Rosal, care nu este capabil să strângă măcar gunoiul menajer.

O persoană care a vrut să arunce deșeuri pe spațiul public a fost amendată cu suma de 30.000 de lei, iar autoutilitara folosită va fi confiscată. Incidentul a avut loc în Sectorul 5 al Capitalei, unde Poliția Locală s-a autosesizat. 

„În urma unei autosesizări a Poliției Locale Sector 5, a fost depistată o autoutilitară care transporta deșeuri provenite din construcții pe strada Ion Băiulescu. În urma verificărilor efectuate de Poliția Locală alături de comisarii Gărzii Naționale de Mediu din cadrul comisariatului București, s-a constatat că persoana în cauză nu deținea documente pentru transportul deșeurilor.

Conducătorul autoutilitarei a fost sancționat cu suma de 30.000 lei conform legislației în vigoare pentru depozitarea ilegală de deșeuri pe domeniul public. Totodată, șoferului i s-a adus la cunoștință că autovehiculul va fi confiscat”, informează autoritățile locale.

Revenind la situația din Ploiești, după ce sperăm că problema ridicării gunoiului menajer va fi rezolvată, așteptăm ca poliția locală să procedeze la fel ca cea din București în privința celor care aruncă ilegal deșeurile din construcții, mobilierul și alte obiecte voluminoase.

sursa acțiunii din Capitală: Digi 24

Articolul Pentru că arunca ilegal gunoiul, un bărbat a fost amendat 30.000 de lei, fiindu-i confiscată mașina apare prima dată în Observatorul Prahovean.