Pentru racordarea în sistem a unei conducte, RAJA oprește, miercuri, furnizarea de apă pe mai multe străzi din Lumina

În vederea racordării la sistemul centralizat de distribuție a noii conducte de alimentare cu apă de pe strada 22 Decembrie 1989 din localitatea Lumina, RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile miercuri, 20 octombrie, în [...]

Pentru racordarea în sistem a unei conducte, RAJA oprește, miercuri, furnizarea de apă pe mai multe străzi din Lumina

În vederea racordării la sistemul centralizat de distribuție a noii conducte de alimentare cu apă de pe strada 22 Decembrie 1989 din localitatea Lumina, RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile miercuri, 20 octombrie, în intervalul orar 09.00 – 15.00.

Pe timpul desfășurării lucrărilor, se sistează furnizarea apei potabile pe următoarele străzi din localitatea Lumina: 22 Decembrie 1989, Câmpului, Pelican, Rogozului, Liliacului, Mare precum și pe cele adiacente acestora, iar în restul localității se va înregistra apă cu presiune redusă.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în parametrii optimi. Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”, au transmis reprezentanții societății.

Investiția face parte din Contractul de lucrări CL7 – Rețele de apă și canalizare Lumina, Corbu și Mihail Kogălniceanu, în valoare totală de aproximativ 24 milioane lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).