Peste 145.000 de persoane s-au programat pe platforma de vaccinare în ultimele 29 de ore. În ce județe mai sunt locuri disponibile

Programarea pentru imunizarea cu serul produs de Pfizer/BioNTech s-a reluat, sâmbătă dimineață, iar până duminică, 28 februarie, la ora 13.00, s-au programat 145.981 de persoane vulnerabile, a anunțat Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID. „Județe în care mai sunt locuri disponibile pentru programare sunt Botoșani, Buzău, Caraș-Severin, Covasna, Dolj, Gorj, Harghita, […]

Peste 145.000 de persoane s-au programat pe platforma de vaccinare în ultimele 29 de ore. În ce județe mai sunt locuri disponibile

Programarea pentru imunizarea cu serul produs de Pfizer/BioNTech s-a reluat, sâmbătă dimineață, iar până duminică, 28 februarie, la ora 13.00, s-au programat 145.981 de persoane vulnerabile, a anunțat Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID.


„Județe în care mai sunt locuri disponibile pentru programare sunt Botoșani, Buzău, Caraș-Severin, Covasna, Dolj, Gorj, Harghita, Ialomița, Iași, Ilfov, Maramureș, Mehedinți, Neamț, Satu Mare, Suceava, Teleorman și Vrancea”, a transmis CNCAV.


La dispoziția persoanelor cu vârsta de peste 65 de ani cu boli cronice și a celor cu dizabilități din București au fost puse la dispoziție, începând de sâmbătă, ora 8.00, 16.380 de locuri, a declarat, pentru Libertatea, Alina Moisoi, unul dintre responsabilii de comunicare ai Comitetului de Vaccinare.


„În București sunt 13 fluxuri noi, începând de ieri. 7 fluxuri sunt în Parcul Național al Copiilor, din sectorul 3, două fluxuri sunt la Centrul Medical Polimed, din sectorul 4, și alte 4 fluxuri sunt la Centrul Neghiniță, din sectorul 2. Toate locurile au fost ocupate”, a mai transmis Alina Moisoi.


Valeriu Gheorghiță a anunțat vineri că, din 1 martie, se deschid cele 130 de cabinete noi pentru vaccinarea cu serul de la Pfizer, ceea ce înseamnă 156.000 de noi locuri de vaccinare.


Astfel, persoanele cu boli cronice, cu vârste de peste 65 de ani și cele cu dizabilități se pot programa pentru vaccinarea cu serul Pfizer prin următoarele modalități:


platforma de programare (programare.vaccinare-covid.gov.ro)medicul de familie sau medicul curant Call Center la numărul unic 021.414.44.25 direcțiile de asistență socială

Foto: Dumitru Angelescu