Petre Roman, adevărul despre divorțul de Mioara: „Ea e o mare…”

Divorțul lui Petre Roman a luat pe toată lumea prin surprindere la acea vreme. Fostul premier al României și Mioara Roman păreau să aibă unul dintre cele mai trainice cupluri din politică. Însă, dragostea i-a luat mințile lui Petre Roman și a decis să își refacă viața cu artista Silvia Chifiriuc.

Petre Roman, adevărul despre divorțul de Mioara: „Ea e o mare…”

Divorțul lui Petre Roman a luat pe toată lumea prin surprindere la acea vreme. Fostul premier al României și Mioara Roman păreau să aibă unul dintre cele mai trainice cupluri din politică. Însă, dragostea i-a luat mințile lui Petre Roman și a decis să își refacă viața cu artista Silvia Chifiriuc.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Iată că a venit momentul adevărului. A fost Silvia Chifiriuc cea care i-a spart casa lui Petre Roman? Fostul premier al României a fost invitatul jurnalistei Denise Rifai în emisiunea ei, acolo unde a dat cărțile pe față. A recunoscut, în sfârșit, ce a dus la încheierea mariajului după mai bine de 30 de ani.

Cu toate că fiica sa, Oana Roman, l-a pus adesea la zid și l-a criticat, Petre Roman nu a dorit să ofere acum vreun detaliu neplăcut despre mama Oanei. În această perioadă, fosta lui soție trece prin momente cumplite din cauza bolii care o macină. Nu se mai poate descurca singură, are constant nevoie de sprijin.

Petre Roman, adevărul despre divorțul de Mioara: "Ea e o mare..."Petre Roman, adevărul despre divorțul de Mioara: "Ea e o mare..."

Petre Roman spune adevărul despre divorțul de Mioara

Aflat în fața lui Denise Rifai, Petre Roman a fost mai sincer ca niciodată. A vorbit atât despre Mioara, fosta lui soție, cât și despre adevăratul motiv care a stat în spatele divorțului. Spre surprinderea multora, nu Silvia Chifiriuc, actuala lui soție, este motivul pentru care a decis să se despartă de Mioara Roman.

”Am fost împreună și la bine și la rău. De la un moment în colo nu a mai fost așa, pur și simplu. Ea e o mare vorbitoare de limba arabă, o ziaristă excepțională. De la mine să auziți vreodată ceva nepotrivit sau negativ la adresa ei… exclus”, a declarat Petre Roman despre Mioara Roman.

Citește și: Ramona și Monica Gabor s-au revăzut după 2 ani. Cum s-au distrat în Dubai

Citește și: Reacția lui Petre Roman, după ce a aflat că Oana divorțează de Marius Elisei. Și-a dorit să-i împace

Citește și: De ce nu se căsătorește Adriana Bahmuțeanu cu iubitul grec:„Oamenii nu se schimbă”

Citește și: Catinca Roman, confesiuni dureroase despre Petre Roman, tatăl ei vitreg: „Pe Oana o mai atingea, la mine n-a avut curaj”

Cum a început relația lui Petre Roman cu Silvia Chifiriuc

Cu toate că mulți l-au pus la zid, fostul premier susține că mariajul cu Mioara scârțâia deja, atunci când a început relația cu Silvia. Deși îi desparte o diferență de vârstă, nu tinerețea sau frumusețea cântăreței l-ar fi atras la ea.

“Asta nu este adevărat. Însă, ceea ce pot spune că este adevărat este că într-un fel, cum e viața, mi-am pierdut mințile. M-am îndrăgostit foarte puternic de Silvia… nu numai pentru că e o femeie foarte frumoasă, nu numai pentru că are o voce splendidă, ci pentru că este un om cu care am simțit că mi-e foarte bine. Am și eu dreptul să mă simt foarte bine cu aleasa inimii mele”, a mai declarat fostul premier al României, în emisiunea lui Denise Rifai.

Ce spunea Silvia Chifiriuc despre soțul ei

Despre perioada de început a relaţiei lor, Silvia a povestit că nu i-a fost foarte uşor, având în vedere notorietatea lui Petre Roman și faptul că venea după o căsnicie de 34 de ani:

„Când Petre a decis să închidă uşa trecutului şi să deschidă, alături de mine, uşa unui viitor nou, împreună, m-a avertizat: «Să ştii că nu va fi uşor! Se vor spune multe răutăţi despre tine, dar să nu uiţi niciodată că, orice s-ar spune, ceea ce contează este ceea ce cred eu despre tine». La început, poate că nu mi-am dat seama cât de amplu poate fi răul acela, dar acum ştiu’.