Petrolul lansează biletul aniversar „Liverpool 55” la meciul de joi cu Steaua. Cât costă

Petrolul Ploiești lansează biletul aniversar „Liverpool 55”, ce marchează împlinirea a 55 de ani de la victoria de răsunet obținută de către „Generația de Aur” a Petrolului în Cupa Campionilor Europeni, în fața campioanei Angliei, FC Liverpool. Tichetele de colecție vor fi disponibile într-un număr limitat pentru meciul de joi, cu CSA Steaua, în toate […] Articolul Petrolul lansează biletul aniversar „Liverpool 55” la meciul de joi cu Steaua. Cât costă apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Petrolul lansează biletul aniversar „Liverpool 55” la meciul de joi cu Steaua. Cât costă

Petrolul Ploiești lansează biletul aniversar „Liverpool 55”, ce marchează împlinirea a 55 de ani de la victoria de răsunet obținută de către „Generația de Aur” a Petrolului în Cupa Campionilor Europeni, în fața campioanei Angliei, FC Liverpool.

Tichetele de colecție vor fi disponibile într-un număr limitat pentru meciul de joi, cu CSA Steaua, în toate zonele stadionului, în anumite sectoare, și vor avea urmatoarele prețuri:
250 lei loc/Loja
100 lei Tribuna 0
75 lei Tribuna 1
50 lei Tribuna 2
25 lei Peluze.
În celelalte sectoare, prețurile biletelor vor fi cele obișnuite: 25 lei Tribuna 0, 20 lei Tribuna 1, 12 lei Tribuna 2 și 8 lei Peluze.
Biletele sunt disponibile pe www.entertix.ro, (https://www.entertix.ro/…/fc-petrolul-steaua-bucuresti…) precum și la casa stadionului „Ilie Oană”, ce va fi deschisă miercuri, între orele 09.00-18.00, și joi, intre orele 09.00-19.30.

Articolul Petrolul lansează biletul aniversar „Liverpool 55” la meciul de joi cu Steaua. Cât costă apare prima dată în Observatorul Prahovean.