Podgoriile Aradului – Săgeata verde dintre vii

Pentru că o mare parte dintre cititorii nostri sunt oarecum “în temă” în privința podgoriilor din Județul de reședință, m-am hotărât să aduc în atenție și tradiția unor alte locuri asemănătoare din țara noastră. Locuri care au deseori aceeași încărcătură deosebită dar despre care, poate, cititorii noștri pasionați de turismul oenologic (și nu numai) autohton […] Articolul Podgoriile Aradului – Săgeata verde dintre vii apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Podgoriile Aradului – Săgeata verde dintre vii

Pentru că o mare parte dintre cititorii nostri sunt oarecum “în temă” în privința podgoriilor din Județul de reședință, m-am hotărât să aduc în atenție și tradiția unor alte locuri asemănătoare din țara noastră.

Locuri care au deseori aceeași încărcătură deosebită dar despre care, poate, cititorii noștri pasionați de turismul oenologic (și nu numai) autohton nu știau atât de multe lucruri interesante, curiozități sau poate, de ce nu, recorduri europene sau mondiale deținute în anumite domenii de alte locuri din țară.

Așa că m-am gândit să relatez câte ceva despre un loc vizitat de mine în câteva rânduri și anume, împrejurimile Municipiului Arad, mai exact Podgoriile Aradului.

Citeşte continuarea pe vacante.observatorulph.ro.

Articolul Podgoriile Aradului – Săgeata verde dintre vii apare prima dată în Observatorul Prahovean.