Povestea lui Alexandru Ciachir, expert în securitate cibernetică: “Internetul nu va mai putea fi oprit niciodată” 

Alexandru Ciachir are 32 de ani, s-a născut în Râmnicu Vâlcea și este expert în securitate cibernetică. A terminat Matematică – Informatică și urmează un program de masterat cu specializarea „Tehnici avansate pentru prelucrarea informației”, în cadrul Universității din Pitești. Pentru al doilea an consecutiv, Alexandru organizează HackTheZone, un eveniment care invită pasionații de tehnologie […] Articolul Povestea lui Alexandru Ciachir, expert în securitate cibernetică: “Internetul nu va mai putea fi oprit niciodată”  apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Povestea lui Alexandru Ciachir, expert în securitate cibernetică: “Internetul nu va mai putea fi oprit niciodată” 

Alexandru Ciachir are 32 de ani, s-a născut în Râmnicu Vâlcea și este expert în securitate cibernetică. A terminat Matematică – Informatică și urmează un program de masterat cu specializarea „Tehnici avansate pentru prelucrarea informației”, în cadrul Universității din Pitești. Pentru al doilea an consecutiv, Alexandru organizează HackTheZone, un eveniment care invită pasionații de tehnologie și securitate cibernetică să își demonstreze îndemânarea în locații fizice.

Citește articolul integral AICI.

Articolul Povestea lui Alexandru Ciachir, expert în securitate cibernetică: “Internetul nu va mai putea fi oprit niciodată”  apare prima dată în Observatorul Prahovean.