Prahoveanul col.(r.) Florin Șinca: ”Avem agenți de influență ai unor puteri străine în conducerea țării”

Colonelul (r) Florin Șinca este o emblemă a Poliției Române. Este scriitor, doctor în istorie, cetățean de onoare al comunei Brebu și investigator desăvârșit. După 30 de ani de muncă în folosul comunității, comisarul Florin Șinca a decis că e momentul să-și ajute semenii, din altă perspectivă, anume, din poziția unui civil. Într-un interviu pentru […] Articolul Prahoveanul col.(r.) Florin Șinca: ”Avem agenți de influență ai unor puteri străine în conducerea țării” apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Prahoveanul col.(r.) Florin Șinca: ”Avem agenți de influență ai unor puteri străine în conducerea țării”

Colonelul (r) Florin Șinca este o emblemă a Poliției Române. Este scriitor, doctor în istorie, cetățean de onoare al comunei Brebu și investigator desăvârșit.

După 30 de ani de muncă în folosul comunității, comisarul Florin Șinca a decis că e momentul să-și ajute semenii, din altă perspectivă, anume, din poziția unui civil.

Într-un interviu pentru R3media și citat de jurnalistul Christian Sabbagh pe site-ul său, fostul comisar șef a afirmat că România se află într-un război asimetric, iar unele persoane din conducerea țării sunt în solda unor puteri străine.

Citește continuarea pe ChristianSabbagh.ro

Articolul Prahoveanul col.(r.) Florin Șinca: ”Avem agenți de influență ai unor puteri străine în conducerea țării” apare prima dată în Observatorul Prahovean.