Premierul Florin Cîțu propune: ”De Paște și 1 Mai, circulația permisă până la ora 5 dimineața, magazinele deschise până mai târziu”

Într-un text publicat pe pagina sa de facebook, premierul Florin Cîțu a anunțat propunerile pe care l-a trimis către CNSU, în legătură cu regulile din perioada Sărbătorilor Pascale și de 1 Mai. Florin Cîțu: ”Propuneri importante pe care le transmit astăzi CNSU: – pentru cei care vor merge la slujba de Paște, circulația pe timpul […] Articolul Premierul Florin Cîțu propune: ”De Paște și 1 Mai, circulația permisă până la ora 5 dimineața, magazinele deschise până mai târziu” apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Premierul Florin Cîțu propune: ”De Paște și 1 Mai, circulația permisă până la ora 5 dimineața, magazinele deschise până mai târziu”

Într-un text publicat pe pagina sa de facebook, premierul Florin Cîțu a anunțat propunerile pe care l-a trimis către CNSU, în legătură cu regulile din perioada Sărbătorilor Pascale și de 1 Mai.

Florin Cîțu: ”Propuneri importante pe care le transmit astăzi CNSU:

– pentru cei care vor merge la slujba de Paște, circulația pe timpul nopții să fie permisă până la ora 5:00;

– magazinele să rămână deschise până la ora 20.00 vineri înainte de Paște;

– stațiunile de pe litoral să fie deschise, respectând toate regulile în vigoare, dar cu capacitate de maximum 70% (exact așa cum sunt acum stațiunile de la munte).

Articolul Premierul Florin Cîțu propune: ”De Paște și 1 Mai, circulația permisă până la ora 5 dimineața, magazinele deschise până mai târziu” apare prima dată în Observatorul Prahovean.