Primăria Ploiești a demarat achiziția documentațiilor necesare pentru începerea lucrărilor la pasajele închise de peste pârâul Dâmbu

Primăria Ploiești a demarat procedurile pentru achiziția directă a serviciilor de întocmire a documentațiilor tehnice, faza DALI, pentru un pod și două pasarele peste pârâul Dâmbu din municipiu, care au fost închise la finele anului 2020 din cauza gradului avansat de degradare. Anunțul cu privire la achiziția directă derulată de Primăria Ploiești a fost postat […] Articolul Primăria Ploiești a demarat achiziția documentațiilor necesare pentru începerea lucrărilor la pasajele închise de peste pârâul Dâmbu apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Primăria Ploiești a demarat achiziția documentațiilor necesare pentru începerea lucrărilor la pasajele închise de peste pârâul Dâmbu

Primăria Ploiești a demarat procedurile pentru achiziția directă a serviciilor de întocmire a documentațiilor tehnice, faza DALI, pentru un pod și două pasarele peste pârâul Dâmbu din municipiu, care au fost închise la finele anului 2020 din cauza gradului avansat de degradare.

Anunțul cu privire la achiziția directă derulată de Primăria Ploiești a fost postat pe site-ul instituției și are ca obiect servicii de elaborare a documentațiilor tehnice, faza DALI (documentație de avizare a lucrărilor de intervenție) pentru podul peste pârâul Dâmbu pe strada Muzelor, pentru pasarela peste pârâul Dâmbu în dreptul străzii Neajlov și pentru pasarela peste pârâul Dâmbu pe strada Cometului,

Podul și pasajele de peste pârâul Dâmbu au fost expertizate încă din 2015, însă, chiar dacă la acea dată s-a vorbit despre gradul avansat de degradare măsurile au întârziat să apară.

Citește și: Podurile și pasarelele de peste pârâul Dâmbu, pericole publice

La finele anului trecut, autoritățile locale au tras un semnal de alarmă cu privire la starea de degradare a acestor pasaje, decizia anunțată fiind de închidere a circulației rutiere și pietonale.

Citește și: Primăria Ploiești anunță noi măsuri de restricționare a traficului rutier și pietonal pe mai multe poduri

Aprobarea bugetului local a permis demararea achizițiilor pentru documentații de către Primăria Ploiești. (Vezi AICI).

Citește și: Imaginile zilei, la Ploiești. Cum se traversează un pod peste Dâmbu închis de primărie pentru că era periculos

Detaliile tehnice și oferta financiară, potrivit anunțului Primăriei Ploiești, vor fi postate în catalogul electronic – SEAP până la data de 20.05.2021, ora 14.00.

Articolul Primăria Ploiești a demarat achiziția documentațiilor necesare pentru începerea lucrărilor la pasajele închise de peste pârâul Dâmbu apare prima dată în Observatorul Prahovean.