Puterea Dragostei, sezonul 3. Meda și Alexandra s-au luat la bătaie din cauza unui bărbat. „Vrei să te fac afiș?”

Puterea Dragostei, sezonul 3 a continuat joi, 14 ianuarie cu o nouă ediție ce a încins atmosfera în Casa Dragostei. De această dată, Alexandra Cărare este implicată într-un scandal cu un băiat. De asemenea, un conflict violent a existat și între Marinescu și Comănici. UPDATE 27 ianuarie: Situația a scăpat de sub control în ediția […]

Puterea Dragostei, sezonul 3. Meda și Alexandra s-au luat la bătaie din cauza unui bărbat. „Vrei să te fac afiș?”

Puterea Dragostei, sezonul 3 a continuat joi, 14 ianuarie cu o nouă ediție ce a încins atmosfera în Casa Dragostei. De această dată, Alexandra Cărare este implicată într-un scandal cu un băiat. De asemenea, un conflict violent a existat și între Marinescu și Comănici.


UPDATE 27 ianuarie: Situația a scăpat de sub control în ediția de miercuri, 27 ianuarie. Meda a sărit să o ia la bătaie pe fosta ei prietenă, Alexandra după ce a auzit-o cum vorbește despre Nicos. Alexandra a promis că va dezvălui tot ce știe despre Meda.


„O să dau din mine tot ce știu despre această femeie! ”, a
spus Alexandra.  „Meda, parcă nu te
deranja?!”, a spus George, unul dintre concurenți.


Meda: „Să facă mișto de tine (n. red. Codruț), nu de Nicos! ”
Alexandra: „Le fac jocul pentru că îmi place să mă joc.  Știi cum mă joc? Îi calc în picioare”


Meda: „Alexandra, mă scoți în sărite! Vrei să te fac afiș?” Nicos: „Poate să spună ea și că m-a vândut la bulgari, nu mă interesează!”


UPDATE 17 ianuarie. În ediția de sâmbătă, 16 ianuarie, la Puterea Dragostei, Maria și Alexandra au ajuns să fie protagonistele unui scandal-monstru. Printre ultimele concurente intrate în competiție, Maria a demonstrat că are o personalitate puternică și greu de doborât


Maria: „Arată-mi cum mă tem de tine! Te fac varză! Și dacă tu crezi că mie îmi este frică de tine, te înșeli amarnic! Mă distrugi? Tu nu ești sănătoasă... Nu mai vorbi prostii!”, a comentat aceasta în timp ce s-a apropiat de Alexandra.Alexandra: „Mă provoci? Stai liniștită că nu îți iese! Tu ai senzația că o să mă scoți din sărite că să primesc cartonaș roșu? N-ai cum! Mor de frică! Ești terminată… ești distrusă.


Am zis că ești distrusă de frică, tu te auzi? Îți este frică de mine și nu mai poți. Văd că îți curg lacrimile! De ce te-ai ridicat din fața mea, stai jos!”, moment în care cele două concurente se iau la bătaie și intervine echipa de producție pentru a le separa.


Alexandra Cărare s-a simțit jignită de unul dintre băieți. „Ești un nesimțit, ai tu bani să mă cumperi?”, răspunde ea, replica venind imediat: „Da, am”. Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile în cadrul emisiunii, având în vedere că există agitație între concurenți.Când se difuzează la TV Puterea Dragostei sezonul 3


Începând din luna iulie a anului trecut, Puterea Dragostei se difuzează de luni până vineri, de la ora 11.00 și de la ora 19.00, și sâmbătă și duminică, de la ora 16.00 și 19.00, la Kanal D.


Galele săptămânale ale emisiunii, din fiecare sâmbătă, difuzate în intervalul orar 15.30 - 19.00, au fost urmărite de sute de mii de telespectatori de-a lungul timpului, iar Puterea Dragostei sezonul 3 a ținut publicul cu sufletul la gură, la fiecare ediție


Concurenții Puterea Dragostei sezonul 3


În sezonul 3 Puterea Dragostei, 14 concurenți au intrat în competiție. La doar o zi după ce s-a terminat sezonul 2 Puterea Dragostei, Kanal D a anunțat deja noii concurenți, în luna iulie a anului trecut


Adriana Cărare are 23 de ani, este din Vaslui, dar locuiește în București.


Andrada Marina Răduță are 21 de ani, este din Târgoviște, dar locuiește în Italia, unde lucrează ca hairstylist.


Alexandra Elena Ruse are 26 de ani, este din Constanța, iar prietenii îi spun Ale.


Bacosca Bica Alexandra Mariana Elena are 26 de ani, este din Vaslui, dar locuiește în București. Este pasionată de social media, ca și sora ei mai mică din competiție, Adriana.


Mariana Darilenco are 26 ani, este din Republica Moldova, dar locuiește în București.


Mădălina Elena Astefanoai, în vârstă de 24 de ani este din Iași, dar locuiește în Italia. Este pasionată de biologie, a lucrat ca tehnician într-un laborator de chimie și își dorește să urmeze cursurile unei facultăți de criminalistică.


State Lavinia Cristina are 28 de ani, este din București, iar apropiații îi spun Mona. Este cosmeticiană, îi place sa călătorească și să meargă la cinema.


Alexandru Claudiu Laurențiu are 27 ani, este din Galați și este instructor de fitness.


Andrei David are 25 de ani și este din Brașov. Este inginer în știința calculatoarelor, iar ca hobby practică dansul latino: salsa și bachata.


Nicolas Dumitrescu are 23 de ani și este pasionat de muzică.


Paul Daniel Gheti în vârstă de  22 de ani este din Turda. 


Cristian Comanici are 22 de ani și este din Tecuci. Este pasionat de lectură, documentare și jocuri video.


George Ilinca Constantin are 25 ani și vine din București. Este fotbalist, însă a fost nevoit să stea departe de teren, din cauza unui accident pe care l-a suferit.


Mihai Stănceanu are 20 de ani, este barman și locuiește de
foarte mult timp în Germania, împreună cu familia.


Cine este Cristina Mihaela Dorobanțu - prezentatoarea Puterea Dragostei sezonul 3


Mihaela Dorobanțu este prezentatoarea show-ului de la Kanal D, îmcă de la începutul sezonului 3, după ce Andreea Mantea a decis să se retragă de la Puterea Dragostei și să se întoarcă împreună cu fiul ei în România.


Cristina Mihaela Dorobanțu a devenit cunoscută odată cu participarea la Bravo, ai stil!, iar de atunci a avut mai multe apariții la TV.


Cristina Mihaela Dorobanțu este în prezent în Instanbul, pentru a prezenta emisiunea Puterea Dragostei, sezonul al treilea, care a debutat imediat după data de 26 iulie, când a avut loc finala pentru sezonul al doilea.


Atunci, prezentatoarae reality show-ului a publicat o poză mai veche făcută în Istanbul și a transmis  un mesaj. „(…) nu prea am timp să mai fac poze pentru că sunt prinsă cu filmările sezonului 3 @putereadragosteiro! Abia aștept să îi cunoașteți pe noii concurenți! Sunt wow! ??? #putereadragostei❤️concurenți #putereadrahosteisez3 #istanbul?? #behappy❤️ #perfectlovers #helloworld”, a spus vedeta.


Care este formatul Puterea Dragostei


Formatul emisiunii Puterea Dragostei implică un grup de oameni care trebuie să locuiască într-o casă special construită cu scopul de a-și găsi dragostea adevărată.


Aceștia sunt izolați de restul lumii și nu au acces la lumea de afară. Concurenții sunt filmați non-stop de camerele de supravegheat.


Băieții și fetele din concurs locuiesc în case separate și
se întâlnesc cu diferite ocazii în emisiunile live. Un rol important îl are și
publicul, care are dreptul de a-și alege concurentul favorit în fiecare
săptămână.


În fiecare săptămână, participantul, bărbat sau femeie, care
obține cele mai multe voturi din partea publicului va primi un premiu în bani,
în valoare de 1.500 de euro.


Eliminările au loc progresiv în cadrul galelor săptămânale, iar în procesul acestora sunt implicați atât concurenții, care fac nominalizări săptămânal, cât și publicul. Fiecare perioadă de votare se închide înainte de filmarea Galei și se deschide pentru următoarea perioadă de votare imediat după încheierea filmării.


Bianca Comăneci și Bogdan Mocanu

Cine a câștigat primele 2 sezoane Puterea Dragostei


Puterea Dragostei, sezonul 1 a început pe 19 noiembrie 2018
și a durat până pe 13 iulie 2019. Câștigătorii primului sezon au fost Bianca
Comăneci și Bogdan Mocanu, ambii primind câte 10.000 de euro.


Bianca Comăneci și Livian

Sezonul al doilea a fost câștigat de Bianca Comăneci și
Livian Nelson Pop. Și aceștia au primit câte 10.000 de euro, după ce au fost
votați de public.


În primul sezon Puterea Dragostei, Jador a fost unul dintre cele mai controversate personaje, însă acest lucru i-a adus faima, pentru că a devenit și unul dintre cei mai urmăriți artiși. În prezent, Jador participă la Survivor România 2021.