Qoobiss spune ca lansează prima soluție de KYC complet automatizată pentru buletinele din România

Startup-ul pentru verificarea identității digitale Qoobiss anunta ca lansează prima soluție Know-Your-Customer (KYC) complet automatizată pentru buletinele din România, „care permite companiilor să verifice identitatea clienților lor într-un mod mult mai eficient, fără a fi necesară intervenția umană,” potrivit comunicatului. Cu o investiție de 500.000 euro în dezvoltarea tehnologiei, soluția KYC creată de Qoobiss este […] The post Qoobiss spune ca lansează prima soluție de KYC complet automatizată pentru buletinele din România appeared first on NOCASH ® de 20 ani.

Qoobiss spune ca lansează prima soluție de KYC complet automatizată pentru buletinele din România

Startup-ul pentru verificarea identității digitale Qoobiss anunta ca lansează prima soluție Know-Your-Customer (KYC) complet automatizată pentru buletinele din România, „care permite companiilor să verifice identitatea clienților lor într-un mod mult mai eficient, fără a fi necesară intervenția umană,” potrivit comunicatului. Cu o investiție de 500.000 euro în dezvoltarea tehnologiei, soluția KYC creată de Qoobiss este […]

The post Qoobiss spune ca lansează prima soluție de KYC complet automatizată pentru buletinele din România appeared first on NOCASH ® de 20 ani.