Restricții totale de trafic rutier, joi și vineri, pe un tronson al străzii Unirii

Zona carosabilă aferentă tronsonului delimitat de strada Zorelelor și strada Locotenent Gheorghe Economu se află în plin proces de reabilitare. Potrivit Primăriei Constanța, după finalizarea lucrărilor de frezare a carosabilului, echipele Confort Urban vor interveni [...]

Restricții totale de trafic rutier, joi și vineri, pe un tronson al străzii Unirii

Zona carosabilă aferentă tronsonului delimitat de strada Zorelelor și strada Locotenent Gheorghe Economu se află în plin proces de reabilitare.

Potrivit Primăriei Constanța, după finalizarea lucrărilor de frezare a carosabilului, echipele Confort Urban vor interveni joi, 17 iunie și vineri, 18 iunie, cu utilaje pentru turnarea asfaltului, circulația autovehiculelor fiind restricționată total, în intervalul orar 08.00 – 17.00.

Conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil pentru a evita ridicarea autovehiculelor.

„Facem apel către participanții la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se execută lucrări”, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Lucrările se vor desfășura în măsura în care condițiile meteo sunt favorabile.