Roberta Anastase, senator PNL, desemnată raportor pentru promovarea digitalizării

Cea de-a 57-a reuniune a Comisiei juridice și politice a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre, organizată on-line, a reuniunea la care Roberta Anastase a fost desemnată raportor pentru promovarea digitalizării. Promovarea digitalizării și inovării este utilizată ca mijloc de perfecționare a procesului legislativ și în scopul creșterii transparenței activității parlamentare și a […] Articolul Roberta Anastase, senator PNL, desemnată raportor pentru promovarea digitalizării apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Roberta Anastase, senator PNL, desemnată raportor pentru promovarea digitalizării

Cea de-a 57-a reuniune a Comisiei juridice și politice a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre, organizată on-line, a reuniunea la care Roberta Anastase a fost desemnată raportor pentru promovarea digitalizării.

Promovarea digitalizării și inovării este utilizată ca mijloc de perfecționare a procesului legislativ și în scopul creșterii transparenței activității parlamentare și a implicării cetățenilor.

Ca exemplu de utilitate pentru societate, una dintre temele abordate este „Rolul parlamentelor în combaterea traficului de persoane – aspecte juridice și politice”.

Reuniunea a fost prezidată de către Mikhail Emelianov, șeful delegației Federației Ruse la APCEMN şi președinte al Comisiei. La reuniune au mai participat delegațiile parlamentelor din Albania, Armenia, Azerbaidjan, Bulgaria, Georgia, Grecia, Republica Moldova, Federația Rusă, Serbia, Turcia și Ucraina.

Articolul Roberta Anastase, senator PNL, desemnată raportor pentru promovarea digitalizării apare prima dată în Observatorul Prahovean.