România, printre cele mai sigure 50 de țări din lume în pandemia de Covid-19. Topul Bloomberg

România a urcat zece poziții și este acum pe locul 31 în Topul Bloomberg al celor mai bune locuri “în care să trăiești, în timpul pandemiei.” Datorită ratei mari de vaccinare, devansează Spania și Germania, dar este imediat după UK și Italia, potrivit Biziday. Lansat în toamna trecută, “Topul celor mai bune și celor mai rele […] Articolul România, printre cele mai sigure 50 de țări din lume în pandemia de Covid-19. Topul Bloomberg apare prima dată în Observatorul Prahovean.

România, printre cele mai sigure 50 de țări din lume în pandemia de Covid-19. Topul Bloomberg

România a urcat zece poziții și este acum pe locul 31 în Topul Bloomberg al celor mai bune locuri “în care să trăiești, în timpul pandemiei.” Datorită ratei mari de vaccinare, devansează Spania și Germania, dar este imediat după UK și Italia, potrivit Biziday.

Lansat în toamna trecută, “Topul celor mai bune și celor mai rele locuri în care să fii în timpul pandemiei” a fost de la început dominat de Noua Zeelandă, Australia și Singapore, țări care au reușit să limiteze prin măsuri stricte răspândirea virusului, în timp ce SUA și marile puteri economice europene nu s-au descurcat deloc bine.

Totuși, de la începutul anului, situația a fost puternic influențată de procesul de vaccinare, care merge mult mai bine în SUA, Israel și Marea Britanie, decât în alte țări europene. Astfel, în ultima lună, SUA au urcat opt poziții și sunt acum pe locul 27, UK, au urcat până pe locul 30, imediat în fața României (care a urcat zece poziții), în timp ce Israel este pe locul 14.

Articolul România, printre cele mai sigure 50 de țări din lume în pandemia de Covid-19. Topul Bloomberg apare prima dată în Observatorul Prahovean.