„Românii au talent”, sezonul 11, nu se difuzează în seara de luni, 17 mai. Câte ediții au mai rămas

Dacă până acum, telespectatorii au fost obișnuiți cu difuzarea show-ului „Românii au talent”, în serile de luni și vineri, ei bine, odată cu prima semifinală, situația s-a schimbat. „Românii au talent”, sezonul 11, nu se difuzează în seara de luni, 17 mai. Astfel că, în seara de luni, 17 mai, PRO TV va difuza un […]

„Românii au talent”, sezonul 11, nu se difuzează în seara de luni, 17 mai. Câte ediții au mai rămas

Dacă până acum, telespectatorii au fost obișnuiți cu difuzarea show-ului „Românii au talent”, în serile de luni și vineri, ei bine, odată cu prima semifinală, situația s-a schimbat. „Românii au talent”, sezonul 11, nu se difuzează în seara de luni, 17 mai.


Astfel că, în seara de luni, 17 mai, PRO TV va difuza un film: „Need for speed: Începuturi” (2013), cu Imogen Poots, Dominic Cooper, Aaron Paul.


A doua semifinală „Românii au talent” va avea loc vineri, 21 mai. Finala este programată pe 28 mai, de la ora 20.30.


Primii concurenţi calificaţi în finală sunt: Ana Maria Mărgean, Daria Batschi-Beleca, Duo Turkeev, GIM şi Rareş Trufea.


Ce s-a întâmplat în prima semifinală „Românii au talent”


12 concurenți deciși să convingă publicul de acasă că merită un loc în marea finală au urcat pe scena talentului, pe 14 mai, în prima semifinală.Emoționați, dar mai hotărâți ca niciodată să ofere un spectacol de neuitat, aceștia au demonstrat că și-au întrecut primele performanțe în competiție și au oferit prestații #simaiunusiunu!


La finalul serii, Daria Batschi-Beleca și Duo Turkeev au fost propunerile juraților pentru premiul de originalitate. Iar conform voturilor exprimate de public, primii cinci calificați în marea finală sunt: Rareș Trufea, Daria Batschi-Beleca, Duo Turkeev, Ana Maria Mărgean și GIM.