S-a deschis Centrul de Vaccinare din Păulești – FOTO

Începând de luni, 12 aprilie 2021, s-a deschis Centrul de Vaccinare amenajat de Primăria Păulești, în incinta Sălii Multifuncționale din satul Cocoșești. Centrul de Vaccinare din Păulești a fost deschis ieri, în satul Cocoșești, în clădirea Sălii Multifuncționale. Cinci medici, 14 asistente medicale și cinci registratori își desfășoară activitatea în acest centru. Înscrierile pentru vaccinare […] Articolul S-a deschis Centrul de Vaccinare din Păulești – FOTO apare prima dată în Observatorul Prahovean.

S-a deschis Centrul de Vaccinare din Păulești – FOTO

Începând de luni, 12 aprilie 2021, s-a deschis Centrul de Vaccinare amenajat de Primăria Păulești, în incinta Sălii Multifuncționale din satul Cocoșești.

Centrul de Vaccinare din Păulești a fost deschis ieri, în satul Cocoșești, în clădirea Sălii Multifuncționale. Cinci medici, 14 asistente medicale și cinci registratori își desfășoară activitatea în acest centru.

Înscrierile pentru vaccinare se pot face pe platforma programare.vaccinare-covid.gov.ro sau la telefon 0244.41.44.25 sau prin medicul de familie.

Momentan, fluxul de vaccinare se face doar cu vaccinul AstraZeneca, însă reprezentanții Primăriei au făcut o solicitare către autoritățile județului Prahova care se ocupă de Campania de Vaccinare, pentru ca și la Păulești să se aducă vaccinul Pfizer sau Moderna.

Pe lista de așteptare a centrului din Cocoșești se află deocamdată aproximativ 200 de persoane, însă oamenii sunt sceptici din cauza vaccinului AstraZeneca, ale cărui efecte secundare au fost mult dezbătute în ultima vreme în spațiul public.

(P)

Articolul S-a deschis Centrul de Vaccinare din Păulești – FOTO apare prima dată în Observatorul Prahovean.