Sănătatea dâmbovițenilor, pe primul loc!

Vreau să pun punct situațiilor în care pacienții spitalelor dâmbovițene nu pot fi tratați sau consultați din cauza lipsei medicilor. Tocmai de aceea, astăzi, am aprobat organizarea, de urgență, a unui concurs pentru ocuparea a 22 posturi vacante pentru mai multe specializări medicale atât de necesare Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște și punctelor de […] Articolul Sănătatea dâmbovițenilor, pe primul loc! apare prima dată în DambovitaNews.

Sănătatea dâmbovițenilor, pe primul loc!
Vreau să pun punct situațiilor în care pacienții spitalelor dâmbovițene nu pot fi tratați sau consultați din cauza lipsei medicilor.
Tocmai de aceea, astăzi, am aprobat organizarea, de urgență, a unui concurs pentru ocuparea a 22 posturi vacante pentru mai multe specializări medicale atât de necesare Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște și punctelor de lucru ale acestuia:
2 medici specialiști pentru Anestezie și Terapie Intensivă;
3 medici specialiști Boli Infecțioase Adulți;
1 medic specialist în medicină internă;
1 medic nefrolog;
1 medic reumatolog;
1 medic oncolog;
2 medici pediatri;
1 medic neonatolog;
1 medic radiologie și imagistică medicală la Gura Ocniței;
1 medic pneumolog – Sanatoriul Moroeni;
3 medici psihiatri – Gura Ocniței-Ochiuri, Secția Psihiatrie Acuți și Centrul de Sănătate Mintală;
3 medici medicină de urgență – UPU-SMURD, punct de lucru Titu;
1 medic dermatolog;
1 kinetoterapeut.
Pe lângă rezolvarea rapidă a problemelor celor care, dintr-un motiv sau altul, ajung să treacă pragul spitalelor din județul nostru, concursul este și o șansă pe care o acordăm tinerilor medici.
Consiliul Județean Dâmbovița se implică permanent în îmbunătățirea condițiilor din sistemul sanitar dâmbovițean și va investi în echipamente și aparatură medicală, dar va crea și condițiile necesare pentru atragerea de personal medical specializat.
Ar putea fi o imagine cu text care spune „Consiliul Județean DâmboviÈ›a SĂNĂTATEA dâmboviÈenilor, pe primul loc 2MEDICI SPECIALIȘTI PENTRU ANESTEZIE ȘI TERAPIE INTENSIVĂ; MEDICI SPECIALIȘTI BOL INFECȚIOASE ADULȚI; 1MEDIC SPECIALIST ÎN MEDICINĂ INTERNĂ; MEDIC NEFROLOG; MEDIC REUMATOLOG; 1MEDIC ONCOLOG; 2MEDICI PEDIATRI; 1MEDIC NEONATOLOG; MEDIC RADIOLOGIE IMAGISTICĂ MEDICALĂ GUR OCNITEI: 1MEDIC PNEUMOLOG SANATORIUL MOROENI MEDICI PSIHIATRIE- SECȚIA PSIHIATRIE ATRIE ACUȚI ȘI CENTRUL SĂNĂTATE MINTALĂ; MEDICI MEDICINĂ DE URGENȚĂ UPU-SMURD, PUNCT DE LUCRU TITU: 1MEDIC DERMATOLOG; KINETOTERAPEUT. Corneliu Ștefan”

Articolul Sănătatea dâmbovițenilor, pe primul loc! apare prima dată în DambovitaNews.