Se schimbă scenariile pentru școli. Cum vor reveni la ore elevii după Paște – DOCUMENT

Scenariile după care se va reveni la școală în data de 5 mai, respectiv 10 mai pentru clasele terminale au fost modificate astăzi prin ordin de ministru. Practic, scenariile galben și rosu au fost comasate în „scenariul doi”, luându-se în calcul doar limita ratei de infectare de 1 la mie. Astfel, în scenariul 1, cu […] Articolul Se schimbă scenariile pentru școli. Cum vor reveni la ore elevii după Paște – DOCUMENT apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Se schimbă scenariile pentru școli. Cum vor reveni la ore elevii după Paște – DOCUMENT

Scenariile după care se va reveni la școală în data de 5 mai, respectiv 10 mai pentru clasele terminale au fost modificate astăzi prin ordin de ministru.

Practic, scenariile galben și rosu au fost comasate în „scenariul doi”, luându-se în calcul doar limita ratei de infectare de 1 la mie.

Astfel, în scenariul 1, cu rata de infectare mai mică de 1 la mie, toți elevii vor putea merge la ore cu prezență fizică.

În scenariul 2, cu rata de infectare mai mare de 1 la mie, vor putea merge la școală toți copiii de grădiniță, plus toți elevii din învățământul primar și elevii din clasele terminale.

Ceilalți elevi, din clasele a V-a, a VI-a, a VII-a și elevii claselor a IX-a, a X-a și a XI-a vor învăța exclusiv online!

FOTO-Document: ordinul ministrului Educației privind noile scenarii din școli:

slide

 

Articolul Se schimbă scenariile pentru școli. Cum vor reveni la ore elevii după Paște – DOCUMENT apare prima dată în Observatorul Prahovean.