Ședință extraordinară a Consiliului Local Municipal Fetești cu trei proiecte deosebit de importante

Ședință extraordinară la Fetești miercuri după-amiază. Sunt supuse aprobării proiecte de hotărâre cu impact major asupra locuitorilor municipiului. Ședință extraordinară a Consiliului Local Municipal Fetești, miercuri, 8 decembrie 2021, de la ora 16.30. Consilierii locali municipali vor dezbate și aproba trei proiecte de hotărâre aflate pe ordinea de zi a ședinței: 1. Proiect de hotărâre pentru modificarea Anexei la Hotărârea de Consiliu Local nr. 138/27.10.2015 privind aprobarea Strategiei de tarifare/Mecanismului de tarifare practicat de operatorul regional SC RAJA SA pentru perioada 2021-2029. (Inițiator: Primar, Laurențiu Georgică Șonchereche) 2. Proiect de… Articolul Ședință extraordinară a Consiliului Local Municipal Fetești cu trei proiecte deosebit de importante apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.

Ședință extraordinară a Consiliului Local Municipal Fetești cu trei proiecte deosebit de importante

Ședință extraordinară la Fetești miercuri după-amiază. Sunt supuse aprobării proiecte de hotărâre cu impact major asupra locuitorilor municipiului.

Ședință extraordinară a Consiliului Local Municipal Fetești, miercuri, 8 decembrie 2021, de la ora 16.30.

Consilierii locali municipali vor dezbate și aproba trei proiecte de hotărâre aflate pe ordinea de zi a ședinței:

1. Proiect de hotărâre pentru modificarea Anexei la Hotărârea de Consiliu Local nr. 138/27.10.2015 privind aprobarea Strategiei de tarifare/Mecanismului de tarifare practicat de operatorul regional SC RAJA SA pentru perioada 2021-2029. (Inițiator: Primar, Laurențiu Georgică Șonchereche)

2. Proiect de hotărâre prin care se ia act de procesul verbal de recepție la terminarea lucrărilor nr. 36/18.11.2021 pentru obiectivul de investiții ”Extinderea și dotarea cu echipamente medicale a Ambulatoriului din structura Spitalului Municipal Anghel Saligny Fetești”. (Inițiator: Primar, Laurențiu Georgică Șonchereche)

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea aderării unei noi unități administrativ-teritoriale la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Apă-Canal Constanța”. (Inițiator: Primar, Laurențiu Georgică Șonchereche)

Articolul Ședință extraordinară a Consiliului Local Municipal Fetești cu trei proiecte deosebit de importante apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.