Șoferița care a lovit mortal doi copii pe trotuar a încurcat pedalele. De ce nu a fost reținută

Șoferița care a provocat un accident groaznic în Capitală, mașina condusă de ea lovind mortal două fetițe, a fost audiată de polițiști. Femeia a fost lăsată să plece acasă, fiind cercetată în libertate pentru ucidere din culpă. Procurorul a invocat faptul că femeia a fost bătută de martori. Potrivit digi24.ro, aceasta le-a declarat polițiștilor că […] Articolul Șoferița care a lovit mortal doi copii pe trotuar a încurcat pedalele. De ce nu a fost reținută apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Șoferița care a lovit mortal doi copii pe trotuar a încurcat pedalele. De ce nu a fost reținută

Șoferița care a provocat un accident groaznic în Capitală, mașina condusă de ea lovind mortal două fetițe, a fost audiată de polițiști. Femeia a fost lăsată să plece acasă, fiind cercetată în libertate pentru ucidere din culpă. Procurorul a invocat faptul că femeia a fost bătută de martori.

Potrivit digi24.ro, aceasta le-a declarat polițiștilor că a pierdut controlul volanului, după ce a a încurcat pedalele pentru că nu conducea prea des, mașina având cutie de viteze automată.

Polițiștii au prelevat și probe de sânge pentru a depista eventuale substanțe interzise.

Femeia a fost lăsată să plece acasă, urmând să fie cercetată în stare de libertate pentur ucidere din culpă.

„Nu s-a luat nicio măsură preventivă împotriva ei. Era foarte lovită, inclusiv la față. A fost bătută, era într-o stare foarte proastă, era și în stare de șoc. Nu s-a considerat că este oportună luarea vreunei măsuri”, a afirmat procurorul Rodica Nițescu, potrivit hotnews.ro.

Reamintim că două fete minore au murit în urma accidentului petrecut aseară în cartierul bucureștean Andronache.

Acestea se aflau pe trotuar când au fost izbite de un bolid scăpat de sub control.

Șoferița, o femeie de 56 de ani și soțul său, pasager pe scaunul din dreapta, au fost bătuți de martori, cu pumnii, picioarele și o lopată. (detalii AICI)

Articolul Șoferița care a lovit mortal doi copii pe trotuar a încurcat pedalele. De ce nu a fost reținută apare prima dată în Observatorul Prahovean.