Soția lui Victor Socaciu vrea să vândă vila de la Cornu. De ce a luat această decizie

Soția lui Victor Socaciu vrea să vândă vila în care a locuit împreună cu regretatul artist. Victoro Socaciu s-a stins din viață pe 27 decembrie, la vârsta de 68 de ani. Artistul a fost căsătorit de patru ori, iar cea care i-a fost alături până în ultima clipă, Brândușa Simion, a luat decizia de a vinde vila de la Cornu. Ce a determinat-o pe soția regretatului artist să ia această decizie?

Soția lui Victor Socaciu vrea să vândă vila de la Cornu. De ce a luat această decizie

Soția lui Victor Socaciu vrea să vândă vila în care a locuit împreună cu regretatul artist. Victoro Socaciu s-a stins din viață pe 27 decembrie, la vârsta de 68 de ani. Artistul a fost căsătorit de patru ori, iar cea care i-a fost alături până în ultima clipă, Brândușa Simion, a luat decizia de a vinde vila de la Cornu. Ce a determinat-o pe soția regretatului artist să ia această decizie?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Soția lui Victor Socaciu trece prin momente dificile. Artistul a decedat în a treia zi de Crăciun, în urma unor complicații medicale. Starea de sănătate s-a agravat, iar după șase săptămâni de la internarea în spital, acesta s-a stins din viață. Solistul a fost căsătorit de patru ori și a avut trei copii cu femei diferite.

Victor Socaciu și soția sa, Brândușa Simion au locuit împreună în vila de la Cornu. După parastasul de 40 de zile, fosta impresara a artistului a decis să vândă casa unde a locuit cu regretatul cântăreț de folk. Femeia a spus și motivul pentru a decis să recurgă la acest gest.

Citește și: Văduva lui Victor Socaciu, despre relația artistului cu cei trei copii ai săi:”Nu a făcut niciodată…”

Citește și: Laurențiu Cazan, despre ultima întâlnire cu Victor Socaciu:„Era foarte abătut”

Citește și: Dan Capatos o atacă dur pe Ema Uta:„Stă ca disperata agățată de Bodi prin cluburi”

Citește și : Andreea Raicu a plecat în vacanță fără telefon.De ce a recurs la acest gest

Soția lui Victor Socaciu a vândut casa de la Cornu

Victor Socaciu s-a stins din viața la vârsta de 68 de ani. Artistul a locuit în ultimii ani în vila de la Cornu împreună cu Brândușa Simion. Aceasta este cea de-a patra soție a regretatului artist, iar după parastasul de 40 de zile, vâduva cântărețului a decis să vândă casa de la Cornu. Având în vedere că regretatul cântăreț are trei copii, Brândușa este nevoită să se consulte cu aceștia pentru că aceștia au dreptul la jumătatea din casă a lui Victor Socaciu. Surse apropiate Brândușei au declarat pentru impact.ro că este decisă să facă această schimbare, deși este una extrem de dureroasă.

Brândușa a vorbit în urmă cu ceva timp despre relația ei cu fiicele artistului, dar și cu băiatul cu Victoraș, băiatul din căsnicia cu Marina Almășan. Aceasta a spus că a fost una extrem de bună. „Pentru Victor copiii erau la fel. Nu a făcut niciodată diferențe între ei”, spune Brândușa Socaciu.

Brândușa suferă foarte mult după moartea lui Victor Socaciu

Victor Socaciu și-a petrecut ultimii ani din viață alături de cea de-a patra soție, Brândușa Simion în vila de la Cornu. Moartea artistului de folk a îndurerat o țară întreagă, iar familia suferă extrem de tare. Decesul lui Socaciu a survenit după operația de transplant de rinichi.

„A fost bine, a fost la spital pentru o intervenție minoră. Acolo a contractat o infecție nosocomială și cauza decesului a fost șoc septic. A ajuns la spital pe 19 noiembrie. Avea niște efecte post-COVID în organism, pleurezie, adică acumula lichid la plămâni, și am fost trei zile să facă un drenaj.

Asta a fost intervenția pentru care am fost. Și de acolo, au apărut complicații. A avut multe momente în care și-a revenit și îmi spunea că vrea să ajungă la Bistrița pe 3 decembrie, că îl așteaptă acolo oameni”, a arătat Brândușa Simion, văduva artistului, la scurtă vreme după moartea acestuia.

Care a fost ultima dorință a lui Victor Socaciu

Brândușa Simion, soția lui Victor Socaciu a fost alături de artist până în ultima clipă. Aceasta a mărturisit că ultima dorință a cântărețului înainte să își dea ultima suflare a fost să poată ajunge la Bistrița la festival. De asemenea, Socaciu era nerăbdător să se întâlnească cu medicul pentru a-i spune să îl vindece cât mai repede.

„A făcut șoc septic și până la urmă asta a fost cauza, afectare pulmonară cu șoc septic, aproape septicemie. A sperat până în ultima clipă că se va face bine și că va ajunge la Bistrița la festival. Când și-a revenit după intervenție le-a spus medicilor că pe 3 decembrie trebuie să ajungă la Bistrița și să-l facă mai bine. Am fost lângă el în ultimele șase, șapte săptămâni și am fost și în ultimele clipe ale vieții cu mâna în mâna lui. În ultimele secunde nu mi-a mai spus nimic, doar mi-a strâns mâna ușor și a plecat la cer, a mărturisit soția șui Victor Socaciu, potrivit spynews.ro.

Sursa foto: Facebook