Strada nu e tomberonul tău! O campanie observatorulph.ro

Observatorulph.ro demarează astăzi campania ”Strada nu e tomberonul tău!” prin care sesizăm autorităților locale ”punctele” negre unde se depozitează ilegal diverse deșeuri (foto la finalul articolului). Așteptăm imagini de la cititori pe adresa de mail [email protected] sau pe whatsapp la numărul 0785075112. Un cititor ne-a trimis imagini cu gunoiul aruncat pe trotuar, la intersecția străzilor […] Articolul Strada nu e tomberonul tău! O campanie observatorulph.ro apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Strada nu e tomberonul tău! O campanie observatorulph.ro

Observatorulph.ro demarează astăzi campania ”Strada nu e tomberonul tău!” prin care sesizăm autorităților locale ”punctele” negre unde se depozitează ilegal diverse deșeuri (foto la finalul articolului). Așteptăm imagini de la cititori pe adresa de mail [email protected] sau pe whatsapp la numărul 0785075112.

Un cititor ne-a trimis imagini cu gunoiul aruncat pe trotuar, la intersecția străzilor Zefirului cu Negru Vodă din Ploiești, însoțite de următorul mesaj:

”Trec frecvent în această zonă și am constatat că în spatele școlii 13 adică niște cetățeni depozitează constant gunoaiele din gospodărie. Acum au tăiat via și uscaturile din curte și grădină și le-au adus la colțul străzii, alături de canapele vechi și alte deșeuri. Din fundația Școlii 13 se scot pietre și se aruncă pe carosabil. Unde sunt polițiștii locali?”

Observatorulph.ro a sesizat Primăria Ploiești.

FOTO

 

Articolul Strada nu e tomberonul tău! O campanie observatorulph.ro apare prima dată în Observatorul Prahovean.