Tablete pentru 50 de elevi din Dâmbovița!

Tablete pentru 50 de elevi din județul Dâmbovița, necesare desfășurări cursurilor de la distanță, au fost donate de Fundația Groupe Renault România, în parteneriat cu Automobile Dacia. “50 de elevi din zone defavorizate, din județul Dâmbovița vor învăța de pe tablete donate de Fundația Groupe Renault România, în parteneriat cu Dacia. Este a doua donație […] Articolul Tablete pentru 50 de elevi din Dâmbovița! apare prima dată în DambovitaNews.

Tablete pentru 50 de elevi din Dâmbovița!

Tablete pentru 50 de elevi din județul Dâmbovița, necesare desfășurări cursurilor de la distanță, au fost donate de Fundația Groupe Renault România, în parteneriat cu Automobile Dacia.

“50 de elevi din zone defavorizate, din județul Dâmbovița vor învăța de pe tablete donate de Fundația Groupe Renault România, în parteneriat cu Dacia.

Este a doua donație a Fundației în sprijinul educației copiilor din aceste comunități, după cea din toamna anului trecut, când au fost oferite primele 50 de tablete către copii din mediul rural și urban”, se arată într-o informare a IȘJ Dâmbovița.

Articolul Tablete pentru 50 de elevi din Dâmbovița! apare prima dată în DambovitaNews.