Tânăr căutat de salvatori după ce a intrat în mare pe plaja de la Corbu şi nu a mai ieșit

Salvatorii constănțeni au fost solicitați să intervină, marți dimineață, pe plaja de la Corbu, după ce doi tineri au intrat în mare să se scalde, dar numai unul a mai reușit să ajungă la țărm, [...] The post Tânăr căutat de salvatori după ce a intrat în mare pe plaja de la Corbu şi nu a mai ieșit first appeared on Constanța NEWS.

Tânăr căutat de salvatori după ce a intrat în mare pe plaja de la Corbu şi nu a mai ieșit

Salvatorii constănțeni au fost solicitați să intervină, marți dimineață, pe plaja de la Corbu, după ce doi tineri au intrat în mare să se scalde, dar numai unul a mai reușit să ajungă la țărm, cu ajutor de la alte persoane.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, echipele de intervenție au fost solicitate, marți, în zona plajei de la Corbu, pentru salvarea unei persoane aflate în mare.

„La Corbu este vorba despre doi bărbați cu vârste de aproximativ 25 – 30 de ani. Unul dintre aceștia a fost scos de cetățeni la mal. Conștient, colaborat, a fost preluat de echipajul de prim ajutor SMURD B Midia. Cel de al doilea bărbat nu a mai putut fi scos”, au precizat reprezentanții ISU „Dobrogea”.

Pentru căutarea salvarea acestuia intervin 12 scafandri, o ambarcațiune TARGA a ISU „Dobrogea”, șenilata din punctul de prim ajutor Corbu, elicopterul SMURD pentru survol și ambarcațiunea Opal a Agenției Române pentru Salvarea Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM).

The post Tânăr căutat de salvatori după ce a intrat în mare pe plaja de la Corbu şi nu a mai ieșit first appeared on Constanța NEWS.