Trafic aglomerat pe DN1, la Bușteni și Comarnic. Poliția recomandă rute alternative

Sfârșitul de weekend readuce, duminică, aglomerația pe DN1. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat că, la ora 12.00, se înregistrează valori ridicate de trafic pe sensul de coborâre al DN1 Brașov -Ploiești – București, la Bușteni și la Comarnic. Astfel, potrivit Centrului Infotrafic, între kilometrii 138 – 130, de la limita […] Articolul Trafic aglomerat pe DN1, la Bușteni și Comarnic. Poliția recomandă rute alternative apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Trafic aglomerat pe DN1, la Bușteni și Comarnic. Poliția recomandă rute alternative

Sfârșitul de weekend readuce, duminică, aglomerația pe DN1. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat că, la ora 12.00, se înregistrează valori ridicate de trafic pe sensul de coborâre al DN1 Brașov -Ploiești – București, la Bușteni și la Comarnic.

Astfel, potrivit Centrului Infotrafic, între kilometrii 138 – 130, de la limita cu județul Brașov până în stațiunea Bușteni, se înregistrează valori ridicate de trafic.

De asemenea, potrivit Centrului Infotrafic, trafic intens este și în zona localității Comarnic, pe sensul de deplasare către București, nefiind însă formată coloană.

Centrul Infotrafic recomandă conducătorilor auto rute alternative pentru DN1 Brașov – Ploiești – București.

Astfel, potrivit Centrului Infotrafic, pot fi folosite ca alternative, pentru deplasarea autoturismelor, următoarele artere rutiere:

– DN 1A Brașov – Cheia – Ploiești – Autostrada A3 – București;

– DN 73 Râșnov – Câmpulung – Pitești – A1 – București;

– DN 73 Râșnov – Câmpulung – DN 72A – Târgoviște – DN 71 – București;

– DN 71 Sinaia – Târgoviște – București.

„Polițiștii acționează în dispozitivul de siguranță rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor stațiunilor montane de pe Valea Prahovei. Recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condițiile de drum, să respecte indicațiile polițiștilor prezenți la fața locului pentru fluidizarea circulației și să manifeste o conduită preventivă în trafic”, a precizat Centrul Infotrafic.

Foto cu caracter ilustrativ

Articolul Trafic aglomerat pe DN1, la Bușteni și Comarnic. Poliția recomandă rute alternative apare prima dată în Observatorul Prahovean.