Transferoviar Călători devine primul operator privat de transport feroviar care utilizează aplicația Alpha PhonePOS

Transferoviar Călători devine primul operator privat de transport feroviar care utilizează aplicația Alpha PhonePOS, pusă la dispoziție de Alpha Bank Romania. „Prin intermediul acestei noi tehnologii, călătorii vor avea acces la o modalitate flexibilă și sigură de a plăti cu cardul, telefonul şi alte accesorii de plată direct în tren,” potrivit comunicatului. „Aplicația este utilizată […] The post Transferoviar Călători devine primul operator privat de transport feroviar care utilizează aplicația Alpha PhonePOS appeared first on NOCASH ® de 20 ani.

Transferoviar Călători devine primul operator privat de transport feroviar care utilizează aplicația Alpha PhonePOS

Transferoviar Călători devine primul operator privat de transport feroviar care utilizează aplicația Alpha PhonePOS, pusă la dispoziție de Alpha Bank Romania. „Prin intermediul acestei noi tehnologii, călătorii vor avea acces la o modalitate flexibilă și sigură de a plăti cu cardul, telefonul şi alte accesorii de plată direct în tren,” potrivit comunicatului. „Aplicația este utilizată […]

The post Transferoviar Călători devine primul operator privat de transport feroviar care utilizează aplicația Alpha PhonePOS appeared first on NOCASH ® de 20 ani.