Trei tinere au predat la poliție o borsetă cu 13.000 de euro, după ce o cameră le-a surprins când au găsit-o

Un cetăţean care a reclamat faptul că a pierdut pe o stradă din Pitești o borsetă cu peste 13.000 de euro și-a recuperat banii după ce o cameră de supraveghere din zonă a filmat trei tinere care ar fi găsit-o, dar nu au predat-o la poliţie. Potrivit ziarulargesul.ro, imaginile au fost difuzate prin mass-media şi […] Articolul Trei tinere au predat la poliție o borsetă cu 13.000 de euro, după ce o cameră le-a surprins când au găsit-o apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Trei tinere au predat la poliție o borsetă cu 13.000 de euro, după ce o cameră le-a surprins când au găsit-o

Un cetăţean care a reclamat faptul că a pierdut pe o stradă din Pitești o borsetă cu peste 13.000 de euro și-a recuperat banii după ce o cameră de supraveghere din zonă a filmat trei tinere care ar fi găsit-o, dar nu au predat-o la poliţie.

Potrivit ziarulargesul.ro, imaginile au fost difuzate prin mass-media şi prin reţelele de socializare, iar în urma vâlvei făcute pe marginea subiectului şi de teama pedepsei pe care o prevede legea pentru însuşirea fără drept a unui bun găsit, aseară, cele trei tinere au predat borseta cu toți banii.

Cele trei tinere au vârste cuprinse între 19 și 24 de ani.

„Mulțumim reprezentanților masa-media care au dat curs solicitării și au transmis mesajul, precum și persoanelor care au dat curs solicitării”, se arată în comunicatul poliţiei.

Articolul Trei tinere au predat la poliție o borsetă cu 13.000 de euro, după ce o cameră le-a surprins când au găsit-o apare prima dată în Observatorul Prahovean.