Turistă din Bran ajutată de jandarmii montani și salvamontiști

Jandarmii de la Postul Montan Peștera au intervenit astăzi, 8 mai a.c., în urma unui apel telefonic, în Munții Bucegi pentru a  sprijini o persoană aflată în dificultate. Turista, o femeie în vărstă de 49 de ani, din Bran se deplasa pe un traseu montan împreună cu alte persoane cu intenția de a ajunge la un […] Articolul Turistă din Bran ajutată de jandarmii montani și salvamontiști apare prima dată în DambovitaNews.

Turistă din Bran ajutată de jandarmii montani și salvamontiști

Jandarmii de la Postul Montan Peștera au intervenit astăzi, 8 mai a.c., în urma unui apel telefonic, în Munții Bucegi pentru a  sprijini o persoană aflată în dificultate.

Turista, o femeie în vărstă de 49 de ani, din Bran se deplasa pe un traseu montan împreună cu alte persoane cu intenția de a ajunge la un obiectiv turistic. La un moment dat, în zona Piciorul Babelor s-a accidentat și a cerut ajutorul jandarmilor montani și al salvamontiștilor.

Ajunşi la faţa locului, jandarmii de la Postul Montan Peștera împreună cu salvamontiștii din cadrul Serviciului Salvamont Salvaspeo Dâmbovița i-au acordat turistei măsurile de prim-ajutor, deoarece aceasta prezenta o luxație la piciorul drept și au condus-o până la Peștera, de unde a fost preluată și transportată la Brașov.

Turiştii aflaţi în dificultate în Munții Bucegi pot apela cu încredere numărul unic de urgenţă 112 sau numerele de telefon 0749.058037/0749.034639 pentru a solicita sprijinul jandarmilor montani de la posturile Zănoaga și Peștera.

 

Informare, Relații Publice şi cu Publicul

Articolul Turistă din Bran ajutată de jandarmii montani și salvamontiști apare prima dată în DambovitaNews.