Un bărbat băut a distrus gardul unei curți din Gimbășani și s-a rostogolit cu mașina până lângă casă

Un bărbat băut a provocat un accident de circulație duminică noapte în localitatea Gimbășani. Un bărbat de 24 ani din Mărculești s-a urcat la volan după ce a băut zdravăn și a provocat un accident de circulație în localitatea Gimbășani. Evenimentul rutier s-a produs duminică noapte, în jurul orei 22.00, pe DJ 201 și, din fericire, nu s-a lăsat cu victime omenești ci doar cu pagube materiale. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un tânăr în vârstă de 24 de ani, din localitatea Mărculești, conducea… Articolul Un bărbat băut a distrus gardul unei curți din Gimbășani și s-a rostogolit cu mașina până lângă casă apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.

Un bărbat băut a distrus gardul unei curți din Gimbășani și s-a rostogolit cu mașina până lângă casă

Un bărbat băut a provocat un accident de circulație duminică noapte în localitatea Gimbășani.

Un bărbat de 24 ani din Mărculești s-a urcat la volan după ce a băut zdravăn și a provocat un accident de circulație în localitatea Gimbășani.

Evenimentul rutier s-a produs duminică noapte, în jurul orei 22.00, pe DJ 201 și, din fericire, nu s-a lăsat cu victime omenești ci doar cu pagube materiale.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un tânăr în vârstă de 24 de ani, din localitatea Mărculești, conducea un autoturism în interiorul localității Gimbășani, ar fi părăsit partea carosabilă și a intrat în impact cu arbori de pe marginea drumului și cu un gard, răsturnându-se în curtea unui imobil.

În urma accidentului șoferul a fost rănit, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slobozia pentru îngrijiri medicale.

Bărbatul băut a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.”, a anunțat IPJ Ialomița.

În afara răspunderii penale bărbatul băut care a provocat accidentul va avea de achitat sume importante de bani pentru gardul distrus și pagubele produse în gospodăria în care s-a răsturnat cu mașina. (FOTO: IPJ Ialomița)

Articolul Un bărbat băut a distrus gardul unei curți din Gimbășani și s-a rostogolit cu mașina până lângă casă apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.