Un consilier PNL al Primăriei din Tulcea, val de jigniri la adresa campioanei olimpice Ana Maria Popescu. „Țoapă, putoare”

Ștefan Caraman, membru PNL şi coordonatorul biroului sport şi cultură al Primăriei Tulcea, a postat pe pagina de Facebook un comentariu extrem de jignitor la adresa Anei Maria Popescu, semnalează Adevărul. Caraman se arată deranjat că vicecampioana olimpică l-a lăsat cu mâna întinsă pe Eduard Novak la revenirea în țară de la Tokyo și îi […]

Un consilier PNL al Primăriei din Tulcea, val de jigniri la adresa campioanei olimpice Ana Maria Popescu. „Țoapă, putoare”

Ștefan Caraman, membru PNL şi coordonatorul biroului sport şi cultură al Primăriei Tulcea, a postat pe pagina de Facebook un comentariu extrem de jignitor la adresa Anei Maria Popescu, semnalează Adevărul. Caraman se arată deranjat că vicecampioana olimpică l-a lăsat cu mâna întinsă pe Eduard Novak la revenirea în țară de la Tokyo și îi adresează un val de insulte.


„Gest de mare tzoapă al Anei Maria Popescu, refuzând să strângă mâna ministrului sportului”, începe derapajul lui Ștefan Caraman pe Facebook.


Consilierul penelist din Primăria Tulcea e de părere că ministrul Novak nu merita așa ceva.


Dacă a făcut o declarație nefericită, o puteau regla amândoi face to face; dar să-l lași cu mâna întinsă și să treci precum o putoare pe lângă clientul cu bani puțini, asta arată că degeaba ești campion la sport, dacă ești codaș la bun-simț.

Ștefan Caraman:

Acesta a continuat cu jignirile la adresa vicecampioanei olimpice Ana Maria Popescu: „Modul ăsta gherțoiesc de a te purta în public este, vrei nu vrei, un model pentru ceilalți; deci asta trebuie să facem când suntem supărați pe oficiali (buni, răi, sunt oficiali), îi scuipăm în gură și îi înjurăm de mamă, că avem noi frustrări, nu?”.


„Gestul și declarațiile ei îmi întăresc convingerea că sportivii ăștia de după ’89 au devenit niște pițipoance pline de ifose, niște prestatori pentru bani și atât; nu tu eleganță, nu tu educație, nu tu caracter, nu tu respect de sine; nu, tată, doar fitze”, adaugă consilierul primarului din Tulcea.


Până la urmă a fi nesimțit e doar despre tine și nu despre ministrul Novak, nici despre CIO, nici despre nimeni, e de la mă-ta de acasă; și nu are nicio legătură cu spiritul olimpic, niciuna. M-am bucurat de medalia sportivei, bravo ei, dar din punctul meu de vedere nu merită să o poarte la gât, ci să și-o bage în fund.

Ștefan Caraman:

Postarea integrală a lui Ștefan Caraman
Caraman și-a șters postarea de pe Facebook, după ce mai multe publicații i-au preluat mesajul jignitor la adresa Anei Maria Popescu.