Un fotbalist de la Chindia Târgoviște este inclus în etapa a 18-a din Liga 1!

Liga Profesionistă de Fotbal a a anunțat echipa ideală a etapei a 18-a din Liga 1. În cel mai bun “11” al rundei se regăsește și jucătorul Chindiei Târgoviște, Daniel Popa. Atacantul a marcat primul gol al dâmbovițenilor din victoria cu Academica Clinceni prin care a deschis calea roș-albaștrilor spre al doilea succes consecutiv din […] Articolul Un fotbalist de la Chindia Târgoviște este inclus în etapa a 18-a din Liga 1! apare prima dată în DambovitaNews.

Un fotbalist de la Chindia Târgoviște este inclus în etapa a 18-a din Liga 1!

Liga Profesionistă de Fotbal a a anunțat echipa ideală a etapei a 18-a din Liga 1. În cel mai bun “11” al rundei se regăsește și jucătorul Chindiei Târgoviște, Daniel Popa.

Atacantul a marcat primul gol al dâmbovițenilor din victoria cu Academica Clinceni prin care a deschis calea roș-albaștrilor spre al doilea succes consecutiv din returul campionatului. Mai mult de atât, atacantul a oferit și assist-ul la cel de-al doilea gol al Chindiei, reușit de Cristi Neguț.

“Trece printr-o perioadă foarte bună din carieră. A înscris un gol, al patrulea în ediţia curentă, apoi i-a pasat decisiv lui Neguţ”, a reprezentat caracterizarea site-ului LPF, făcută lui Popa.

Mai mult de atât, reprezentanții LPF l-au desemnat pe Dani Popa și MVP-ul meciului dintre Chindia Târgoviște – Academica Clinceni, încheiat cu scorul de 2-1.

Popa este unul golgheterii Chindiei în acest sezon cu 4 goluri marcate, la fel ca și Daniel Florea, colegul său din linia de atac. În acest campionat, Popa are 17 prezențe pe teren, dar și două assist-uri.

Cota de piață a jucătorului este de 350 000 de euro.

Articolul Un fotbalist de la Chindia Târgoviște este inclus în etapa a 18-a din Liga 1! apare prima dată în DambovitaNews.