Un medic de la spitalul din Corabia e acuzat că a bandajat mâna unei fetițe cu tot cu tricou

Spitalul din Corabia, unde acum două săptămâni un bătrân a stat în genunchi timp de trei ore până să fie băgat în seamă de medici, este vizat de noi acuzații. Părinții unei fetițe de 4 ani susțin că un medic ortoped că nu a aplicat corect un bandaj, după ce copila și-a fracturat mâna. Tatăl […] Articolul Un medic de la spitalul din Corabia e acuzat că a bandajat mâna unei fetițe cu tot cu tricou apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Un medic de la spitalul din Corabia e acuzat că a bandajat mâna unei fetițe cu tot cu tricou

Spitalul din Corabia, unde acum două săptămâni un bătrân a stat în genunchi timp de trei ore până să fie băgat în seamă de medici, este vizat de noi acuzații. Părinții unei fetițe de 4 ani susțin că un medic ortoped că nu a aplicat corect un bandaj, după ce copila și-a fracturat mâna.

Tatăl fetiței de 4 ani a postat pe o rețea de socializare o fotografie cu fetița, acuzându-l pe medicul ortoped că a pus bandajul peste tricoul cu care micuța era îmbrăcată, conform Antena 3.

Managerul spitalului din Corabia, Cristian Filip, a declarat pentru Libertatea că „bandajul la copiii mici nu se pune direct pe piele” și că bandajul cu atelă a fost aplicat provizoriu de către doctorița de gardă, până când fetița urma să fie consultată de un ortoped.

„Fetița a venit lovită, seara, undeva la ora 24.00, și doctorița care a fost de gardă i-a făcut un bandaj. Eu vă spun ce mi-au explicat doctorii, anume că bandajul la copiii mici nu se pune direct pe piele, ci pe o bucată de bumbac. Având însă tricoul pe ea, neavând maiou, a hotărât să îi pună bandajul cu atelă pe tricou, până ce copilul vine dimineața la un consult la ortoped”, a explicat managerul Spitalului Corabia, Cristian Filip.

Citeşte întreaga ştire: Un medic de la spitalul din Corabia e acuzat că a bandajat mâna unei fetițe cu tot cu tricou. Managerul spune că procedura a fost corectă, DSP a dat amendă

Articolul Un medic de la spitalul din Corabia e acuzat că a bandajat mâna unei fetițe cu tot cu tricou apare prima dată în Observatorul Prahovean.