Un tânăr de 21 de ani se luptă, pentru a șasea oară, cu cancerul. Are nevoie de ajutorul nostru!

Un tânăr în vârstă de 21 de ani duce o luptă grea, pentru a șasea oară, cu o boală care a recidivat, deși a fost de curând operat. Cristian Gaju este un tânăr de 21 de ani, din Constanța, plin de viață și foarte puternic pentru că duce în cârcă această boală, cancerul la rinichi, […] Articolul Un tânăr de 21 de ani se luptă, pentru a șasea oară, cu cancerul. Are nevoie de ajutorul nostru! apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Un tânăr de 21 de ani se luptă, pentru a șasea oară, cu cancerul. Are nevoie de ajutorul nostru!

Un tânăr în vârstă de 21 de ani duce o luptă grea, pentru a șasea oară, cu o boală care a recidivat, deși a fost de curând operat.

Cristian Gaju este un tânăr de 21 de ani, din Constanța, plin de viață și foarte puternic pentru că duce în cârcă această boală, cancerul la rinichi, care a recidivat pentru a șasea oară.

Primele probleme au apărut încă de când era un copil, la vârsta de 6 ani cancerul renal extinzându-se deja și la un plămân.

A fost operat de curând, însă boala pare că îl încearcă pentru a șasea oară.

Tratamentele sunt scumpe, iar familia nu își mai poate permite costurile, suma necesară de care are nevoie urgent fiind de aproximativ 170.000 de lei!

Cei ce vor să doneze o pot face în conturile de mai jos, care îi aparțin mamei lui Cristi, Elena Gaju:

Euro: RO38BTRLRLEURCRT0288006302

Lei: RO88BTRLRONCRT0288006302

Articolul Un tânăr de 21 de ani se luptă, pentru a șasea oară, cu cancerul. Are nevoie de ajutorul nostru! apare prima dată în Observatorul Prahovean.