Una dintre trecerile pentru pietoni de pe strada Mircea cel Bătrân din Constanța va fi desființată

Primăria Constanța a decis, în urma verificării valorilor de trafic, desființarea trecerii de pietoni de pe strada Mircea cel Bătrân, situată înainte de intersecția cu strada Petru Vulcan. „S-a concluzionat că traficul rutier este îngreunat [...]

Una dintre trecerile pentru pietoni de pe strada Mircea cel Bătrân din Constanța va fi desființată

Primăria Constanța a decis, în urma verificării valorilor de trafic, desființarea trecerii de pietoni de pe strada Mircea cel Bătrân, situată înainte de intersecția cu strada Petru Vulcan.

„S-a concluzionat că traficul rutier este îngreunat din cauza faptului că trecerea de pietoni este prea aproape de intersecție, fiind amplasată la scurtă distanță de o altă trecere de pietoni care rămâne funcțională”, au precizat reprezentanții instituției.

Lucrările vor avea loc marți, 03 august. Echipele administratorului drumului public vor interveni noaptea pentru ca traficul rutier din timpul zilei să nu fie afectat.

Conducătorii auto sunt rugați să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulaţie şi semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră.