Unirea Slobozia, doar în punct din deplasarea de la Miercurea Ciuc

Unirea Slobozia a încheiat la egalitate, scor 0 – 0, cu FK Czikszereda și mai are doar de doi bani speranță la un loc în play-off. Unirea Slobozia nu a reușit să se întoarcă din deplasare cu trei puncte. Meciul cu FK Czikszereda s-a încheiat cu același scor ca în primul minut și șansele la un loc în primele șase sunt mai degrabă teoretice. Remiza de la Miercurea Ciuc coboară formația lui Adrian Mihalcea pe locul 10 în clasament în Liga 2, la patru puncte față de CSA Steaua București,… Articolul Unirea Slobozia, doar în punct din deplasarea de la Miercurea Ciuc apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.

Unirea Slobozia, doar în punct din deplasarea de la Miercurea Ciuc

Unirea Slobozia a încheiat la egalitate, scor 0 – 0, cu FK Czikszereda și mai are doar de doi bani speranță la un loc în play-off.

Unirea Slobozia nu a reușit să se întoarcă din deplasare cu trei puncte. Meciul cu FK Czikszereda s-a încheiat cu același scor ca în primul minut și șansele la un loc în primele șase sunt mai degrabă teoretice.

Remiza de la Miercurea Ciuc coboară formația lui Adrian Mihalcea pe locul 10 în clasament în Liga 2, la patru puncte față de CSA Steaua București, locul 6, cu 25 puncte.

Unirea Slobozia, dominată clar de gazde în prima repriză

FK Czikszereda și Unirea Slobozia aveau doar varianta victoriei pentru a spera să prindă pe ultima sută de metri un loc în play-off în Liga 2.

Gazdele au intrat mai decise în meci și și-au demonstrat apetitul ofensiv încă din primele minute ale partidei.

La finalul primului sfert de oră Ivanovici intră în careu pe partea stângă, Bolohan îl contrează, mingea sare la Schieb care trage în diagonală de la 16 metri iar Ionuț Gurău respinge cu greu în corner.

Unirea Slobozia dă semne că nu vrea doar să se apere și în minutul 17 la centrarea de pe stânga a lui Mihai Afalna pune capul în centrul careului mare însă mingea se duce peste transversală.

Peste cinci minute Gurău arată din nou că este în zi de grație și respinge șutul violent expediat de Jebari, găsit liber la marginea careului de Gal-Andrezly.

Oaspeții încearcă să contracareze presiunea ofensivă a gazdelor și fac o mutare tactică, Mihai este scos și pe teren apare Mustacă dar aspectul general al primei reprize nu se schimbă până la pauză.

Ionuț Gurău, imposibil de bătut

Imediat după revenirea de la odihnă gazdele pot deschide scorul: șut Schieb de la 15 metri de poartă, Gurău respinge cu greu în față și Unirea Slobozia scapă cu fața curată.

În minutul 53, la cealaltă poartă, Mustacă întoarce inspirat la Ibrian iar acesta șutează plasat de la 18 metri, puțin peste bara transversală.

Timpul trece și gazdele se precipită în atac dar apărarea Unirii este exactă și nu oferă spații atacanților și mijlocașilor de la FK Czikszereda.

În minutul 83 Unirea Slobozia putea da lovitura după ce Afalna a intrat în careu pe dreapta și l-a găsit în poziție de șut pe Matei, mingea trecând la o palmă de bara din dreapta, sub privirea neputincioasă a portarului Gyenge. (VEZI AICI GALERIE FOTO DE LA MECI!)

FK CZIKSZEREDA: Gyenge – Aszalos, Gergely, Apro, Ivanovici, Bara, Csuros, Jebari. Gal-Andrezly, Jelena, Schieb. Au mai jucat: Takacs, Hernando, Kelemen, Krusnauskas. Antrenor: Valentin Suciu.

UNIREA SLOBOZIA: Gurău – Ibrian, Dinu, Lazăr, Mihai, Coadă, Perju, Bolohan, Greu, Ivan, Afalna. Au mai jucat: Mustacă, Trașcu, Savu, Matei. Antrenor secund: Enache Costea.

Articolul Unirea Slobozia, doar în punct din deplasarea de la Miercurea Ciuc apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.