Unirea Slobozia nu pierde la Bacău dar are nevoie de victorie pentru a prinde barajul de supraviețuire în Liga 2

Unirea Slobozia a încheiat la egalitate, scor 2 – 2, meciul din deplasare cu Aerostar Bacău după ce a fost condusă de două ori de codașa grupei. Unirea Slobozia trebuie să câștige meciul de pe teren propriu cu CSM Reșița pentru a juca în barajul de menținere în Liga 2. Chiar dacă în cele cinci meciuri disputate în play-out nu a pierdut, trupa lui Adrian Mihalcea este condamnată să se impună pe teren propriu cu CSM Reșița. Două lovituri de la 11 metri neacordate în prima repriză Unirea Slobozia a… Articolul Unirea Slobozia nu pierde la Bacău dar are nevoie de victorie pentru a prinde barajul de supraviețuire în Liga 2 apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.

Unirea Slobozia nu pierde la Bacău dar are nevoie de victorie pentru a prinde barajul de supraviețuire în Liga 2

Unirea Slobozia a încheiat la egalitate, scor 2 – 2, meciul din deplasare cu Aerostar Bacău după ce a fost condusă de două ori de codașa grupei.

Unirea Slobozia trebuie să câștige meciul de pe teren propriu cu CSM Reșița pentru a juca în barajul de menținere în Liga 2.

Chiar dacă în cele cinci meciuri disputate în play-out nu a pierdut, trupa lui Adrian Mihalcea este condamnată să se impună pe teren propriu cu CSM Reșița.

Două lovituri de la 11 metri neacordate în prima repriză

Unirea Slobozia a început cu motoarele turate la mai puțin de jumătate meciul disputat în proximitatea aeroportului din Bacău.

Cu un adversar modest în față, care nu reușise să câștige nici măcar un punct în precedentele patru meciuri disputate, matematic în Liga 3, Constantin Toma și compania au jucat nepermis de relaxat.

Atitudine ce avea să-i coste după mai puțin de 5 minute de joc. Patrick Popescu este lăsat prea liber la centrul terenului, trimite mingea înalt până la Cătălin Vraciu care deși intră în unghi trimite balonul pe lângă portarul Gurău și Aerostar deschide scorul.

Fotbaliștii Unirii par să nu înțeleagă ce se întâmplă și după doar două minute, pe un contraatac, autorul golului îi pune mingea pentru șut lui Gavrilă însă execuția acestuia este imprecisă.

Trei minute mai târziu, la un corner executat de pe dreapta de Constantin Toma fundașul Ionuț Dinu, urcat în atac, este luat de gât și trântit de Chirilă în interiorul careului mic fără ca arbitrul de centru să acorde cuvenita lovitură de la 11 metri.

Unirea Slobozia pune stăpânire pe zona mediană dar lipsește creierul limpede care să livreze mingi periculoase în ofensivă.

Adrian Mihalcea îl trimite în teren pe Vasile Bogdan pentru un plus de creativitate dar șuturile expediate de Ciobanu și Moldovan sunt respinse de portarul Cebotari.

În minutul 40 oaspeților li se refuză a doua lovitură de la 11 metri. La un duel pentru minge între atacantul Moldovan și fundașul Ardei în interiorul careului mare mingea este ținută cu mâna de fotbalistul de la Aerostar însă centralul Vasile Buzea face semn în mod inexplicabil că nu a fost henț!

Tânărul Dorin Radu, primul gol în Liga 2 pentru Unirea Slobozia

Partea secundă începe cu Aerostar trecând pe lângă dublarea avantajului de pe tabelă: Gavrilă centrează din dreapta însă Vraciu este neinspirat și reia pe lângă poartă într-un duel de singur cu portarul Gurău.

Unirea Slobozia împinge jocul spre poarta gazdelor și în minutul 57 reușește să egaleze la o fază fixă. Corner din dreapta, mingea centrată de Toma este prelungită cu capul de Lazăr și Suciu, nemarcat în stânga, înscrie cu un șut de la 10 metri.

Oaspeții prind aripi și peste doar patru minute Adăscăliței scapă frontal spre poartă, șutează plasat, portarul gazdelor este depășit dar mingea trece agonizant de aproape de stâlpul din stânga.

Aerostar nu cedează și trăiește doar prin contraatacuri purtate mai ales pe partea dreaptă de Ilie Horia, cel care scoate în minutul 80 o lovitură de la 11 metri.

Acesta trece în dribling pe lângă Toma, este faultat și căpitanul Unirii Slobozia pleacă la cabine mai devreme după ce primește al doilea cartonaș galben și, implicit, cartonașul roșu. Execută pe centrul porții Vraciu și Aerostar preia din nou conducerea.

Oaspeții aruncă la disperare mingi lungi spre atacanți, pe teren sunt trimiși Năstase și Radu și după doar cinci minute se restabilește din nou egalitatea.

Lovitură liberă lateral stânga executată lung de Vasile Bogdan, mingea este trimisă cu capul de Adăscăliței în bara transversală, șutează în blocaj Afalna după care mingea ajunge la Dorin Radu care trage cu sete și face 2 la 2.

A fost primul gol în Liga 2 marcat pentru Unirea Slobozia de tânărul fotbalist născut în 2002, la cei 1,60 metri înălțime de departe cel mai mărunt jucător de pe teren.

Oaspeții puteau obține in-extremis o victorie pe terenul celor din Bacău însă șutul lui Adăscăliței din minutul 90, după o lansare lungă a lui Suciu, se duce pe lângă bară.(VEZI AICI GALERIE FOTO DE LA MECI!)

Unirea Slobozia rămâne la egalitate de puncte cu CSM Reșița, doar egal, scor 1 – 1, pe teren propriu cu Gloria Buzău, și va juca la Slobozia meciul decisiv pentru barajul de supraviețuire, partidă în care reșițenii au două variante din trei, egal sau victorie, pentru a evita retrogradarea directă.

AEROSTAR Bacău: Cebotari – Alecsandru, Chirilă, Ardei, Oteliță, Burlacu, Vraciu, Ilie, Gavrilă, Danale, Popescu. A mai jucat: Popescu. Antrenor principal: Mihai Ionescu.

UNIREA Slobozia: Gurău – Ghiță, Dinu, Lazăr, Toma, Trașcu, Suciu, Moldovan, Adăscăliței, Danciu, Ciobanu. Au mai jucat: Bogdan, Afalna, Năstase, Radu. Antrenor principal: Adrian Mihalcea.

Articolul Unirea Slobozia nu pierde la Bacău dar are nevoie de victorie pentru a prinde barajul de supraviețuire în Liga 2 apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.