VIDEO Convoi format de polițiștii din Corbu pentru a ajuta o femeie însărcinată să ajungă la spital

Polițiștii din Corbu au format, miercuri, un mic convoi pentru a transporta la intrarea în localitate o femeie însărcinată și care avea contracții, care a fost preluată de un echipaj al ambulanței. Potrivit IPJ Constanța, [...]

VIDEO Convoi format de polițiștii din Corbu pentru a ajuta o femeie însărcinată să ajungă la spital

Polițiștii din Corbu au format, miercuri, un mic convoi pentru a transporta la intrarea în localitate o femeie însărcinată și care avea contracții, care a fost preluată de un echipaj al ambulanței.

Potrivit IPJ Constanța, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac – Postul de Poliție Corbu, aflându-se în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu pe DN 22, în apropierea localității Tariverde, au constatat că un autoturism nu poate înainta din cauza stratului mare de zăpadă. Șoferul mașinii le-a spus polițiștilor că încearcă să ajungă cu soția sa, care este însărcinată și are contracții, la Spitalul Județean Constanța.

După stabilirea unui traseu mai ușor de parcurs, pe DJ 226, și a solicitării unui utilaj de deszăpezire, polițiștii au transportat-o pe femeie, cu autospeciala din dotare, până la intrarea în localitatea Corbu, acolo unde un echipaj al Ambulanței a preluat-o pe aceasta și a transportat-o la spital.