VIDEO Moarte suspectă a unui tânăr de 17 ani, găsit într-o anexă de la subsolul unui restaurant din Năvodari

Polițiștii constănțeni au deschis o anchetă după ce joi, în jurul orei 17.50, un tânăr de 17 ani, din județul Botoșani, a fost găsit inconștient într-o anexă de la subsolul unui restaurant din Năvodari. În [...]

VIDEO Moarte suspectă a unui tânăr de 17 ani, găsit într-o anexă de la subsolul unui restaurant din Năvodari

Polițiștii constănțeni au deschis o anchetă după ce joi, în jurul orei 17.50, un tânăr de 17 ani, din județul Botoșani, a fost găsit inconștient într-o anexă de la subsolul unui restaurant din Năvodari. În urma efectuării protocolului de resuscitare, din păcate, medicii au declarat decesul acestuia.

Potrivit PIPJ Constanța, conform primelor cercetări, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Năvodari au stabilit că tânărul era angajat al restaurantului în cauză, iar pe corpul, trunchiul ori membrele acestuia nu au fost identificate urme vizibile de violență.

„La fața locului, s-au deplasat și polițiști ai Serviciului Arme Exploziv si Substanțe Periculoase din cadrul IPJ Constanța, care efectuează cercetări cu privire la stabilirea substanțelor dintr-un puț care se afla în încăperea din subsolul imobilului. De asemenea, este și un echipaj CBRN de la IJSU, pentru a stabili dacă sunt eventuale substanțe. Totodată, inspectori din cadrul ITM Constanța au deschis o anchetă în care desfășoară verificări de specialitate”, au precizat sursele citate.În cauză, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța urmează să deschidă un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, nerespectarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă și neluarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă.